Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

1911 EVİNE DÖNDÜ

1911 EVİNE DÖNDÜ

Antalya kampının ardından iki günlük izin yapan 1911 Çerkezköyspor, kar engelinin ardından bugün tam kadro antrenman yaptı.

Lig lideri 1911 Çerkezköyspor, Antalya kampının ardından ikinci devre hazırlıklarını evinde sürdürmeye başladı. Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde 1911’li futbolcular, Aerob çalışması yaptı.

Bu hafta sonu başlayacak olan ligin ikinci yarısı, bir hafta ertelenirken, 1911 Çerkezköyspor’da Antalya kampının ardından evinde tam kadro çalıştı. Günü çift antrenmanla geçiren 1911’de sabah çalışmasına, kar engeli yüzünden Çerkezköy’e geç dönmek zorunda kalan futbolcular katıldı. Öğleden sora yapılan antrenmana tam kadro çıkan 1911’de Teknik Patron Yahya Aydın oyuncularına Aerob çalışması yaptırdı.

LİG BİR HAFTA ERTELENDİ

Teknik Direktör Yahya Aydın, bu hafta sonu başlayacak ligin bir hafta ertelendiğini hatırlatarak, “İkinci devrenin ilk maçına iki haftamız var. Bu hafta lig başlayacaktı ancak bizim ilk hafta maçımız yok. Marmaraereğlisi’nin ligden çekilmesi nedeniyle oynamayacağız. Lig gelecek hafta başlayacak. Bizim maçımız bir sonraki hafta, bu süre içerisinde takımımızı diri tutmak için tempomuzu düşürmemeye gayret gösteriyoruz.” dedi.

Bugün öğleden sonra tam kadro Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Tesisleri’nde antrenman yapan 1911’in hocası Yahya Aydın, oyuncularına Aerob ve topa uyum çalışması yaptırdı. Isınma hareketlerinin ardından bir buçuk saat süren antrenman, oldukça neşeli geçti. Futbolcuların istek ve hırsları çalışmalarına yansırken, Teknik Direktör Aydın, , “Bazı oyuncularımız kar yüzünden gecikmeli olarak takıma katıldı. Bu arkadaşlarımızla sabah antrenman yaptık. Şimdi tam kadroyuz, herhangi bir eksiğimiz yok.” dedi.

Bu arada, bugünkü antrenmanda futbolcularının çalışma parkurunu yardımcısı Güngör Çakar ile birlikte Teknik Direktör Yahya Aydın hazırlarken, 1911 Çerkezköyspor’un yönetiminden genel kaptanı Yunus Erçin’de saha kenarından çalışmaları dikkatle izledi.

 



Anahtar Kelimeler: EVİNE DÖNDÜ

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR