Spor

Spor Haberleri

1911 KAMPA GİRDİ

1911 KAMPA GİRDİ

Dün son antrenmanını Çerkezköy’de yaparak Antalya’ya hareket eden 1911 Çerkezköyspor, bugün kampın ilk antrenmanına çıktı.

Ligin ilk yarısını lider tamamlayan BAL, takımlarından 1911 Çerkezköyspor devre arası kampına start verdi. Antalya’nın Kemer ilçesinde bir hafta kalacak olan 1911, kampın ilk antrenmanını da bugün yaptı.

İLK ANTRENMANI YAPTILAR

Devre arasını hazırlık maçlarıyla değerlendirmek için Antalya’da kampa giren 1911 Çerkezköyspor, bugün otelin bulunduğu Kemer’e gelerek, yerleşti. Takım, Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde öğleden  sonra saat 15.00’da ilk antrenmanını yaptı. Isınma hareketlerinin ardından pas çalışması yapan 1911’de teknik patron Yahya Aydın, taktik çalışma üzerinde durdu. Nefes açıcı koşunun ardından hücum pres ve orta saha pres çalışmaları oyuncularına yaptıran teknik direktör Yahya Aydın, yarın çift antrenman yapacaklarını söyledi.

YARIN ÇİFT ANTRENMAN YAPACAKLAR

Birbuçuk saat süren antrenmanın ardından, oteline çekilen 1911’li futbolcular, pazartesi gününden itibaren hazırlık maçlarına çıkacak. Teknik Patron Yahya Aydın, kampın ilk gününde her şeyin yolunda olduğunu belirterek, “Sabah oyuncularımızı dinlendirdik. Öğleden sonra tek antrenmanla bugünü kapattık. Yarından itibaren sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yapacağız.”dedi.



Anahtar Kelimeler: KAMPA GİRDİ

ÇERKEZKÖYLÜ ÖĞRENCİLERDEN TEKİRDAĞ ŞAMPİYONLUĞU

ÇORLU’NUN KIZLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

ÇERKEZKÖYLÜ ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERLE DÖNDÜLER

BAŞKAN YÜCEER TEKİRDAĞSPOR’U TEBRİK ETTİ

DÜNYA ŞAMPİYONU DOWN SENDROMLU SPORCUYA GÖRKEMLİ KARŞILAMA