Gündem

Gündem Haberleri

1911’E KAR ENGELİ

1911’E KAR ENGELİ

Hafta sonunda Antalya kampını tamamlayarak, iki gün izne çıkan 1911 Çerkezköyspor’da futbolcu ve teknik heyet, özellikle İstanbul ve çevresinde hayatı esir alan kar yağışı yüzünden Çerkezköy’e dönemedi.

Antalya kampının ardından Çerkezköy’de bugün ilk çalışmasını yapması beklenen 1911 Çerkezköyspor’da futbolcu ve teknik heyet kar engeline takıldı. Özellikle İstanbul’da etkili olan kar yağışı yüzünden futbolcular beklenen zamanda Çerkezköy’e gelemedi.

Şampiyonluk mücadelesi veren BAL takımlarından 1911 Çerkezköyspor, devre arası çalışmaları kapsamında geçtiğimiz haftayı Antalya Kemer’de kampta geçirmişti. Cumartesi günü kampı sona erdiren 1911 Çerkezköyspor’da Teknik Direktör Yahya Aydın oyuncularına iki gün izin verdi. Pazartesi günü Çerkezköy’de toplanacak olan 1911’de, bugün yeniden çalışmaların başlaması bekleniyordu. İki gündür yurdun değişik kesimlerinde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı özellikle İstanbul’u etkisi altına alınca, 1911’li futbolcu ve teknik heyet memleketlerinden Çerkezköy’e dönemedi.

ŞAKA GİBİ…

Teknik Direktör Yahya Aydın, yolculuklarının sürdüğünü belirterek, “Dün takımımız toplanıp bugün çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edecektik. Ancak, İstanbul’daki kar yağışı futbolcularımızın dönüşünü engelledi. Ben de henüz Çerkezköy’e ulaşmış değilim. Şaka gibi ama yapacak bir şey yok. Malum, İstanbul kapalı. Çalışmamızı yarına erteledik. İnşallah yollar açılır bizde döneriz.” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: ENGELİ

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK