24 KASIM’DA TEKİRDAĞ’I ANKARA’DA KAPAKLI TEMSİL ETTİ

24 KASIM’DA TEKİRDAĞ’I ANKARA’DA KAPAKLI TEMSİL ETTİ

Kapaklı’dan Derya Öğretmen 24 Kasım’da Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte TRT’ye konuk oldu.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Ankara ve İstanbul'daki programlara katılan beş öğretmenle TRT Haber canlı yayınına konuk oldu. 5 öğretmenden birisi de Tekirdağ Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Derya Emin oldu.

81 ilden gelen öğretmenlerle ilgili düzenledikleri etkinliklerin devam edeceğini söyleyen Bakan Yusuf Tekin, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu etkinliklere destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde bu yıl ilk kez her ilçeden kendi görev yerlerinde fark yaratan birer öğretmenin davet edildiğini, aralık ayında "Bir Öğretmenin Gözünden Yüzyılın Eğitimi" içerikli bir sempozyum düzenleyeceklerini dile getirdi.

KAPAKLI’DAN DERYA ÖĞRETMEN DE KATILDI

81 ilden Ankara’ya giden öğretmenler arasında Tekirdağ’ı temsilen Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Derya Emin de vardı. Derya Emin öğrencileriyle birlikte yaptığı projesiyle TRT’de Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte konuk oldu. Programda Derya Emin, yürüttükleri projeden de bahsetti.

 



SARAY’DA 19 MAYIS COŞKUSU ZİRVEYE ULAŞTI

ATATÜRK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÇERKEZÖY’DE COŞKU İLE KUTLANDI

13’ÜNCÜ GELENEKSEL SANTRANÇ TURNUVASI YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI