Gündem

Gündem Haberleri

AHMET USTA FARKLI BİR LEZZET

AHMET USTA FARKLI BİR LEZZET

Farklı bir tat sunan Adana kebabı ve Mersin tantuninin Çerkezköy`deki adresi Ahmet Usta, yöresel yemeklerin aslına sadık kalarak damak keyfinize hitap ediyor...

Çerkezköy`de hizmet veren Ahmet Usta, Adana Kebap ve Mersin tantuni organik lezzetleriyle damak keyfinize hitap ediyor. Sunumundaki özellikle dikkat çeken Adana Kebap ve Tantuni`nin sırrını Trakya Flaş Haber keşfetti!

FARKLI SUNUMLARIYLA İKİ AYRI LEZZET BİRLEŞTİ

İşletmeciliğini Ahmet Saray`ın yaptığı Ahmet Usta Adana Kebap ve Mersin Tantuni farklı lezzetiyle Çerkezköy`de G.O.P Mahallesi Güven-iş Caddesi Numara 4`te hizmet veriyor. Farklı sunumlarıyla dikkat çeken Adana Kebap ve Mersin Tantuni`nin lezzet sırrını bize anlatan İşletme sahibi Ahmet Saray en büyük özelliklerinin her iki lezzeti de aslına sadık kalarak yapmaları olduğunu söyledi.  Ahmet Usta, Adana kebabın ve Mersin tantuninin türlü türlü çeşidini Çerkezköylülerin damak keyfine nezih mekanında sunarken, istediğiniz yere vereceğiniz siparişleriniz sıcacık paket servisi ile kısa sürede sofranızda oluyor.

ADANA KEBAP VE ÇEŞİTLERİ

Ahmet Usta`nın işletmecisi Ahmet Saray, Adana kebabını kuzu şiş, yağlı karalı, kaz başı, kuzu pirzola, kuzu kaburga, tavuk şiş, tavuk yaprak kanat ve Urfa kebabı gibi çeşitlerle zengin bir menü ile müşterilerine sunduklarını hatırlatırken, "Adana kebabında kıymamız makinada değil zırhda elde kıyılarak hazırlanmakta. Tırnak pidesi ve lavaş ile servis edilmekte. Kebaplarımızın yanında ezme salata, pişmiş soğan salatası, sumaklı soğan salatası ve yeşillik tabağı da serviste bulunuyor."dedi.

MERSİN TANTUNİ BAŞKA LEZZET

Mersin Tantuni de ise biftek et tantuni ekmek, biftek et tantuni lavaş, biftek et tantuni yoğurtlu ve tavuk tantuni ekmek, tavuk tantuni lavaş, tavuk tantuni yoğurtlu gibi çeşitli lezzetleri bulunduğunu hatırlatan adını işletmesine veren Ahmet Saray, "Tantunimiz kıymadan değil biftekten hazırlanmaktadır, hakiki Mersin usulü. Aslını hiç bozmadık. Biftek tantunidir." dedi.

Ahmet Usta Paket Servis

Tel: 0 282 726 19 02

0 546 737 24 57



Anahtar Kelimeler:

DRON GÖREN MASUM KEDİLER GÜLÜMSETTİ

GELENDOST CANLI YAYINLA TAKİPTE

ÇORLU'DA EV YANGINI

YANGIN MAHALLELİYİ SOKAĞA DÖKTÜ

MODİFİYELİ ARAÇLAR GÜZELLİK VE SES İÇİN YARIŞTI