5 ÇEŞİT İFTAR SOFRASI

5 ÇEŞİT İFTAR SOFRASI

Ramazan’da iftar sofralarının vazgeçilmez mekanı Çerkezköy Şanlıurfa İskender Kebap Salonu’da, bu yıl 5 çeşit ayrı menüyle iftar etme fırsatı sunuluyor.

Çerkezköy Şanlıurfa İskender Kebap Salonu, bu yıl ramazan ayında iftar sofrasına 5 çeşit menü müşterilerine hazırladı. 

Yarın ramazanın ilk gününü yaşarken, iftarda da 5 çeşit menüyle müşterilerini karşılayacak. Her yıl ramazan ayı gelince evlerle birlikte restoran ve lokantalarda da tatlı bir iftar telaşı başlıyor… Onlardan biri de Çerkezköy’ün leziz mekanlarının önde gelenlerinden Şanlıurfa İskender Kebap Salonu.  

30 yıldır müşterilerinin damak tadına farklı bir lezzet katan Şanlıurfa İskender Kebap, Ramazan ayında iftar için tercih edilen mekanların başında geliyor. Çerkezköy Köse Sokak'ta hizmet veren Şanlıurfa İskender Kebap Salonu’nda, ezan yaklaştıkça, tatlı bir telaş başlıyor, yoğunluk artıyor. Şanlıufra İskeder Kebap`ın İşletme sahibi Fatma Tabala, “Bu yıl müşterilerimize 5 çeşit menü hazırladık. Her bütçeye göre iftar seçeneği mevcut” dedi.

İFTAR SOFRALARININ ARANAN MEKANI

Tam iftar vaktinde; yüzün üzerinde müşteriye aynı anda iftar ettirmek için olağanüstü bir efor harcayan, aşçısından, kebapçısına, garsonundan, komisine büyük bir emekle hazırlanan leziz yemekleri yiyen müşterilerin iftarını sağlıklı bir şekilde tamamlaması için gayret ettiklerini dile getiren Fatma Tabala, “Pide ve lahmacun, yaprak döner ve İskender kebabımız en çok talep gören ürünlerimiz. Özellikle de kebap çeşitlerini iftar vaktine hazır ediyoruz. Çünkü kebaba talep fazla.”dedi.

Ramazan ayında her akşam 17.00`dan sonra iftara iki saat kala, tatlı bir telaş başladığını belirten işletme sahibi Fatma Tabala, "Ezan okunduğunda herkesin siparişinin önünde hazır olması gerekiyor. Bu yüzden 30 kişilik bir ekiple çalışıyoruz. Ayrıca dışarı servisimizde var. Yine iftar saatine siparişlerin istenilen adreste olması gerekiyor. Bu yüzden de içeri dışarı aynı özen ve gayretle çalışıyoruz.  Saat 17.00 ile iftar saati arası günün tüm emeklerinin servis edildiği zaman. Bu saatlerde herkes kusursuz görevini yapmak için gayret ediyor. En fazla kebap çeşitleri iftarda tercih ediliyor. Döner ve iskender talebi de oldukça fazla. Tatlı çeşitlerimiz özellikle de künefe ramazan ayının vazgeçilmezi. Yarın ilk günümüz, 5 ayrı menüyle bu yıl müşterilerimize farklı bir iftar sofrası hazırlayacağız."dedi.

İŞTE RAMAZAN MENÜLERİ

Çerkezköy Şanlıurfa İskender Kebap’da iftar menüleri 390 TL’den başlıyor, 650 TL’ye kadar iftar menüsü bulunuyor. 390 TL’lik iki menü bulunuyor. 400 TL’lik iki ayrı menü ve son menü 650 TL. 

İşte iftar sofrasının 390 TL’lik menüleri:

Menü: 1: Çorba ‘Ezogelin), salata (Mevsim), tatlı (Hayrabolu-Sütlaç), içecek(Ayran-Kola-Su), Ana Yemek (Adana Kebap)

Menü: 2: Çorba ‘Ezogelin), salata (Mevsim), tatlı (Hayrabolu-Sütlaç), içecek(Ayran-Kola-Su), Ana Yemek (Özel Lahmacun)

400 TL’LİK MENÜLER:

Menü 1: Çorba ‘Ezogelin), salata (Mevsim), tatlı (Hayrabolu-Sütlaç), içecek(Ayran-Kola-Su), Ana Yemek (Kavurma)

Menü 2: Çorba ‘Ezogelin), salata (Mevsim), tatlı (Hayrabolu-Sütlaç), içecek(Ayran-Kola-Su), Ana Yemek (İskender)

650 TL’LİK MENÜ:

Çorba ‘Ezogelin), salata (Mevsim), tatlı (Hayrabolu-Sütlaç), içecek(Ayran-Kola-Su), Ana Yemek (Vali Kebabı)



Anahtar Kelimeler: ÇEŞİT İFTAR SOFRASI

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM