5 GÜNDÜR TESKİ’Yİ ARIYORLAR…

5 GÜNDÜR TESKİ’Yİ ARIYORLAR…

Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi’ndeki bir rögardan sızan pis kokular bir haftadır çevredekilere hayatı zindan etti. Sanayi sakinleri TESKİ’ye 5 gündür ulaşamadıklarını söyledi.

Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi’ndeki bir rögardan sızan kanalizasyon suları, çevreyi etkisi altına aldı. Bölge sakinleri, 5 gündür TESKİ’Yİ (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi) aradıklarını ancak kimseye ulaşamadıklarından yakındı.

Çerkezköy’de Fevzi Paşa Mahallesi Hayru Batur Caddesi, Küçük Sanayi Sitesi Boni Evleri yanındaki bir rögardan sızan kanalizasyon suları bölgeyi etkisi altına aldı. Taşan rögardan çıkan kanalizasyon suyunun çevreye yaydığı pis kokudan yerlerinde duramaz hale gelen semt sakinleri, TESKİ’den dert yandı.

Rögar sızıntısından dolayı rahatsızlıklarını dile getiren semt sakinleri ve küçük sanayi sitesi esnafı, “5 gündür TESKİ’yi arıyoruz ama cevap veren yok. Bir ara geldiler, baktı gittiler. Bir icraat yapmadılar. Pis kokudan duramadığımız gibi sağlık sorunu yaşamaktan da endişeliyiz. Bu su kanalizasyon suyu. Hemen önlem alınmazsa, burada sağlık sorunlarına da neden olacak. Pislik akıyor. TESKİ yetkililerine bir kez de sizin aracılığınızla seslenmek istiyoruz. Kanalizasyon patlağı varsa niye günlerdir yapmıyorsunuz. Bize reva mı pis kokuyla yaşamak?” diye sordular.



Anahtar Kelimeler: GÜNDÜR TESKİ’ ARIYORLAR…

KENT ORMANI ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

KAPAKLI DÜNYA ENGELLİLER HAFTASINI ETKİNLİKLERLE KUTLADI

MİLLETVEKİLİ AYGUN’DAN 19 MAYIS MESAJI

TEKİRDAĞ'DA NEFES KESEN GÖRÜNTÜLER

ÇORLU'DA ZİNCİRLEME KAZA