BÜYÜK ÇETİN GROUP`TA EN BÜYÜK YAŞ GÜNÜ

BÜYÜK ÇETİN GROUP`TA EN BÜYÜK YAŞ GÜNÜ

Hayırsever kimlikleriyle tanınan Ahmet Çetin dün yeni yaşını Çetin Group çalışanları ve dostlarıyla birlikte kutladı. Sürpriz doğum günü pastasındaki mumları eşi Seval Çetin ile birlikte söndüren Ahmet Çetin, 53. yaşını kutladı.

Geçtiğimiz günlerde, "En çok istihdam yapan firma" olarak ödül alan Çetin Group`un hayırsever Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`e sürpriz doğum günü kutlaması Çetin Group çalışanları ve dostlarından geldi.

AHMET ÇETİN 53. YAŞINI KUTLADI

İŞKUR tarafından düzenlenen Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Trakya Kalkınma Ajansı`nın da desteklediği `Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı`nın açılış töreninde `En çok istihdam yapan ve sayısını sürekli artıran firma" ödülünü alan Çetin Group`un Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 53 yaşını sürpriz doğum günü pastasıyla kutladı. Eşi Seval Çetin ile birlikte Çerkezköy`e Fen Lisesi kazandıran hayırsever işadamı Ahmet Çetin`e doğum gününde sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren yine eğitime verdiği iki okul ile hayırsever kimliğiyle tanınan Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz,  "Nice mutlu yıllar" dileğinde bulundu.

PERSONELDEN YAŞ GÜNÜ PASTASI

Çetin Group`un merkezinde bulunan makamında sürpriz doğum günü pastasının mumlarını söndüren Ahmet Çetin`i bir kez de çalışanları kutladı. Çetin Group merkezindeki personel, sürpriz bir pastayla Ahmet Çetin`e `nice mutlu yıllar` dileğinde bulundu. Eşi Seval Çetin ile birlikte pastanın mumlarını söndüren başarılı işadamı Ahmet Çetin, yaş günü mutluluğunu personeliyle paylaştı. Ahmet Çetin`i bu mutlu gününde tebrik edenler arasında oğlu Atakan Çetin de yerini aldı.

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler:

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK