Gündem

Gündem Haberleri

TRAKYA`NIN DEVİ EGE`DE

TRAKYA`NIN DEVİ EGE`DE

7 binin üzerinde çalışanı ile Trakya`nın hizmet ve üretim sektöründe dünyaya açılan dev şirketi Çetin Group`un Kardak Gazisi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 7. Bölge Müdürlüğü`nü Ege`de açtı.

Kardak Gazisi Ahmet Çetin`in Yönetim Kurulu Başkanlığı`nı yaptığı Trakya`nın devi Çetin Group, Ege`de de Bölge Müdürlüğü`nü kurdu. İzmir-Manisa projelerinin yürütüldüğü Çetin Group Manisa Bölge Müdürlüğü Merkez Efendi Devlet Hastanesi karşısındaki ofisinde hizmete başladı. Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, "Büyük Çetin Group Ailesi olarak, benim içimde ayrı bir yeri olan Ege`de Bölge Müdürlüğü kurmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz." dedi.

ÇETİN GROUP MANİSA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ`NÜ KURDU

Güvenlik, Hizmet ve Üretim sektöründe 21 yıldır faaliyet gösteren 7 bini aşkın çalışanı ile Trakya`nın devi Çetin Group, 7. Bölge Müdürlüğü`nü Manisa`da açtı. Ege Bölgesi`ne hizmet verecek olan Manisa Bölge Müdürlüğü, İzmir-Manisa projelerini yürütüyor. Çetin Group Bölge Müdürlüğü, Merkez Efendi Devlet Hastanesi karşısında Ebebek Mağazası üstü Koşar Rezidans 1. Kat 6 numarada faaliyetlerine başladı. Çetin Group`un İzmir-Manisa projeleri güvenlik ve temizlik hizmetlerini kapsıyor. Mevcut projeler: İzmir Ceva (Tüm Türkiye lokasyonları), İzmir Fırat Gurup Binbir Gıda (İzmir ve Türkiye lokasyonları), İzmir Koton Mağazaları`nın tüm temizlik hizmetleri, Manisa Yel Teneke ve Ekol Lojistik Manisa-İzmir ve tüm Türkiye lokasyonları ile İzmir Karşıyaka Koton Mağazaları tüm Türkiye`deki mağazaların temizliği.

BÜNYESİNDE 8 ŞİRKET FAALİYET GÖSTERİYOR

Trakya`dan başlayarak Türkiye ve yurt dışına açılan Çetin Group bünyesinde 8 şirket faaliyet gösteriyor. Merkezi Tekirdağ Çerkezköy`de bulunan Çetin Group`un bünyesinde hizmet sektöründe faaliyet gösteren CEO İnsan Kaynakları, Atak Servis Cleanning, Çetin Güvenlik, WOFMC Bina ve Tesis Yönetimi, Çetin Sosyal Hizmetler, Çetin Personel Taşımacılığı şirketleriyle Özel Güvenlik, Temizlik Hizmetleri, Üretim Destek, İnsan Kaynakları Yönetimi Destek ve Danışmanlığı, Personel Taşımacılığı, Elektronik Sistemler ve Entegre Tesis Yönetimi alanlarında hizmet veriyor. Çetin Group hizmet sektörünün yanı sıra üretim sektöründe faaliyet gösteren Atak Farma Kozmetik ve Kimyevi Maddeler A.Ş ile ÇEMOBSAN Metal ve Plastik. San. Tic.Ltd.Şti`i bulunmakta.

YURT DIŞINDA GÜVENLİK HİZMETİ VEREN İLK TÜRK ŞİRKETİ

Çetin Group, Türkiye`den yurt dışına özel güvenlik hizmeti veren ilk Türk şirketi. 2012 yılında Somali Mogadişu Havalimanı`nda Özel Güvenlik Hizmetleri Çetin Group tarafından üstlenildi. Türkiye`nin birçok bölgesinde özel güvenlik hizmeti sunan Çetin Güvenlik, lojistik sektöründen fabrikalara, AVM`lerden hastanelere, site ve plazalara kadar birçok sektörde güvenlik hizmeti sunuyor.

 60 ÜLKEYE İHRACAT YAPIYOR

2005 yılında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) içinde merkezi bulunan Çetin Group bünyesinde kurulan Çemobsan Metal ve Plastik San.Tic.Ltd.Şti. 2007 yılından itibaren mobilya üretimine başladı. Uluslararası hedefler koyarak Türk ürünlerini küresel piyasada öncü olması için yaptığı ürünleri egzotik değerler katarak dikkat çeken ÇEMOBSAN, bugün dünyanın 60 ülkesine ihracat yapıyor. ÇEMOBSAN, mobilya aksesuarları, bağlantı sistemleri, raylı, sürgülü sistemler, mobilya kulpları ve askılar, plastik-metal-ahşap mobilya ayakları ve tekerlek ürün gruplarının üretimi yapılıyor.

ATAK KOZMETİK 80 ÜLKEDE...

Türkiye`nin ihracat gururlarından olan Atak Kozmetik (Cosmetıcs), Çetin Group bünyesindeki üretim şirketlerinden bir diğeri olarak dünyanın 80 ülkesiyle çalışıyor. 2018 yılında Dubai`de yeni ortaklık sözleşmesi imzalayan Atak Kozmetik, 7 kıtada ürünlerini piyasaya sunuyor. 5 bin 500 metrekare kapalı üretim alanında, tam otomatik deodorant ve likit parfüm dolum hatlarında kendi markasını üreten Atak Kozmetik, parfüm, deodorant, saç spreyi, saç köpüğü, traş losyonu, traş köpüğü, roll-on, çocuk parfümü, oda spreyi ve vücut losyonu vb.  ürünler üretiyor.

KARDAK GAZİSİ EGE`DE

Çetin Gorup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 7 bin kişinin üzerinde bir istihdam sağlayan başarılı işadamı olmasının yanında çok kişinin bildiği gibi aynı zamanda Kardak Gazisi. Türkiye ile Yunanistan arasında 1996 yılında çıkan Kardak Krizi`nde,  31 Ocak tarihinde kayalıklara giderek Türk Bayrağı`nı diken askerler arasında yer alan SAT Astsubayı Ahmet Çetin, 15 Şubat tarihinde ise Skorsky helikopter ile denize düştü. Kardak kayalıklarına dikilen Türk Bayrağı`nı koruma amaçlı görev sırasında Aksaz Deniz Üssü`ne dönerken yaşadığı kazadan sonrası ağır yaralı olarak kurtulan Çetin, harp malulü olarak emekliye ayrıldı.  Ahmet Çetin, "Büyük Çetin Group Ailesi olarak, benim için anlamı çok büyük olan ülkemizin güzel bölgesi Ege`deki firmalardan, başta İzmir ve Manisa olmak üzere, talep görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu ilgiye karşılık Türkiye`deki 7. Bölge Müdürlüğü`müzü Manisa`ya açtık."diye konuştu.

ÇETİN GROUP`UN EĞİTİME DESTEĞİ SÜRÜYOR

Ahmet Çetin`in 1998 yılında kurduğu Çetin Güvenlik ile özel güvenlik hizmetleri sunmaya başlarken, sektörde de yeni bir çığır açtı. Zaman içerisinde bünyesine yeni şirketler katarak Çetin Group`un bugünkü oluşumu gerçekleşirken, Ahmet Çetin ve eşi Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin de bu süreçte sosyal sorumluluk projelerinden de geri durmadı. Sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Çetin Group merkezinin bulunduğu Çerkezköy`de Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi yapılarak Milli Eğitime bağışlandı.  Okulun faaliyetlerinde araç gereç ihtiyaçlarıyla ilgili taleplerde Çetin Group tarafından sürekli değerlendirilerek, öğrencilere teknolojik imkanlar her daim sunulmakta.

YILDA 350 KİŞİ EMEKLİ EDİYOR

Çetin Group, 7 bine yakın çalışanı ile geçtiğimiz ay, `En çok istihdam yapan ve sayısını sürekli artıran firma` ödülünü de aldı. Çetin Group, her geçen gün istihdam ettiği personel sayısını artırırken, yılda da ortalama 350 personelini emekli ediyor. Sürekli ileriye yönelik atılımlarıyla dikkat çeken Çetin Group, istihdama sağladığı katkıyla birlikte kalite ve kurumsallıkta da öncülük ediyor. Çetin Group 2017 yılında Türkiye`de ilk `Geçici İş İlişkisi Belgesi`ni de alan firma olarak üç yıldan beri İŞKUR ile birlikte istihdama katkı sağlıyor.



Anahtar Kelimeler:

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK