KARDAK GAZİSİ AHMET ÇETİN`E ANLAMLI KUTLAMA

KARDAK GAZİSİ AHMET ÇETİN`E ANLAMLI KUTLAMA

1996 yılında harp malulü olarak emekliye ayrılan Kardak Gazisi Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin dünkü gaziler gününü dolu dolu yaşayanlardan biri oldu. Çetin`e sabah içtimasından kutlama gönderen askerler, duygulandırdı!

Kardak Kayalıkları`na dikilen Türk Bayrağı`nı koruma ve kollama amaçlı devriye görevi yaparken düşen helikopterden ağır yaralı kurtularak emekliye ayrılan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`e 19 Eylül Gaziler Günü`nde komandolardan duygulandıran kutlama geldi.

KARDAK GAZİSİ

Çetin Gorup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 7 bin kişiyi istihdam eden başarılı bir işadamı olmasının yanında çok kişinin bildiği gibi aynı zamanda Kardak Gazisi. Türkiye ile Yunanistan arasında 1996 yılında çıkan Kardak Krizi`nde,  31 Ocak tarihinde kayalıklara giderek Türk Bayrağı`nı diken askerler arasında yer alan SAT Astsubayı Ahmet Çetin, 15 Şubat tarihinde ise Skorsky helikopter ile denize düştü. Kardak kayalıklarına dikilen Türk Bayrağı`nı koruma amaçlı görev sırasında Aksaz Deniz Üssü`ne dönerken yaşadığı kazadan sonrası ağır yaralı olarak kurtulan Çetin, harp malulü olarak emekliye ayrıldı. Kardak Gazisi Ahmet Çetin, 19 Eylül`de Gaziler Günü`nü dolu dolu yaşadı.

KOMANDOLARDAN ANLAMLI KUTLAMA

Kardak Gazisi Ahmet Çetin`i ilk kutlayan sabah içtimasına çıkan askerler oldu. Gaziler Günü`nü hep bir ağızdan kutlayarak, anlamlı bir jest yapan askerler sesli ve görüntülü olarak gönderdikleri kutlama mesajında, "Gaziler günüz kutlu olsun Kardak Gazisi Ahmet Çetin."dedi. Çetin, askerlerin jestine şu sözlerle karşılık verdi: " Her birinizi gözlerinden öperim Allah yar ve yardımcınız olsun. Aslanlarım çok teşekkür ederim. Hayırlı tezkereler. Allah`a emanet olun"

ÇETİN GROUP ÇALIŞANLARI KUTLADI

Ahmet Çetin`e ikinci kutlama ise Yönetim Kurulu Başkanlığı`nı yaptığı Çetin Group çalışanlarından geldi. Kendisini mesai öncesi kapıda çiçeklerle karşılayarak 19 Eylül Gaziler Günü`nü kutlayan personele yönelik teşekkür metni kaleme alan Ahmet Çetin, "Çok değerli büyük Çetin Group Ailem. Sizlerin lideri olmaktan her zaman gurur duyuyorum. Bu sabah gaziler günümü kutlarken, sevgi ve saygı dolu ifadeleriniz görmek beni ziyadesiyle duygulandırdı. Mutlu etti ve onur verdi. Böylesine güzel bir karşılama tablosunu bana yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..." ifadelerini kullandı.

DÖRDÜNCÜ KUTLAMA ÖĞRENCİLERDEN

Kardak Gazisi Ahmet Çetin, günün üçüncü kutlamasını doğduğu köyün dernek yönetiminden aldı. Trakya Küçükyaylalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tetik ve yönetim kurulu üyeleri Çetin Group`a gelerek Ahmet Çetin`in gaziler gününü kutladı. Çetin günün son kutlamasını ise eşi Seval Çetin ile birlikte isimlerini verdikleri Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencilerinden aldı. Gaziler Günü nedeniyle Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi`nde düzenlenen programa katılan Ahmet Çetin, burada öğrencilere yaptığı konuşmada, "Gazilik, gerçekten insan yaşarken en önemli ünvanlardan birini almıştır. O makama ben de dahil olduğum için mutluyum, gururluyum. Vatan sizlerin sayesinde yükselecek.Sizlerin katkı ve çabalarıyla, gerçekten çok çalışmanız sayesinde yükselecek."ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK