KARDAK GAZİSİ AHMET ÇETİN GAZİLERLE BULUŞTU

KARDAK GAZİSİ AHMET ÇETİN GAZİLERLE BULUŞTU

Çetin Group`un Yönetim Kurulu Başkanı başarılı iş insanı Ahmet Çetin, Tekirdağ`daki gazilerle biraraya gelerek, gaziler dernekleri için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, gazilerle buluştu. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Deniz Uygun başarılı iş insanı Ahmet Çetin`i Çetin Group Merkezi`nde ziyaret ederken, Çetin de Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği`ni ziyaret etti.

Kendisi de eski bir asker ve gazi olan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Tekirdağ`daki gazilerle biraraya geldi. İlk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Deniz Uygun ve yönetimi Ahmet Çetin`i Çetin Group Merkezi`nde ziyaret etti. Burada Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Uygun ile dernek  için neler yapılabileceği konusunda istişarelerde bulunan Çetin, daha sonra Çerkezköy`deki gazileri ziyaret etti.

"TEMSİLCİLİĞİMİZ HAKKINDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK"

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği`ne giden Çetin, burada dernek temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gazilerle bir araya geldi. Ziyaretin ardından Türkiye Muharip Gaziler  Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, "Gazimiz Ahmet Çetin bey ile gaziler temsilciliğimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Çerkezköy Gaziler Temsilciliği`ni ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum."dedi.



Anahtar Kelimeler:

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM