HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

ÇETİN GROUP ÇALIŞANLARINDAN GAZİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

ÇETİN GROUP ÇALIŞANLARINDAN GAZİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

Kardak Gazisi Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin?e Çetin Group çalışanları bugün ?Gaziler Günü? sürprizi yaptı.

Kardak Kayalıkları`na dikilen Türk Bayrağı`nı koruma ve kollama amaçlı devriye görevi yaparken düşen helikopterden ağır yaralı kurtularak emekliye ayrılan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`e 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bugün çalışma arkadaşlarından sürpriz kutlama geldi.

Pazar günü düzenlenen törenlerle kutlanan 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle, haftanın ilk mesai gününde Çetin Group çalışanları, Kardak Gazisi Ahmet Çetin?in gaziler gününü kutladı. Çetin Grup Genel Müdürlük İcra Kurulu Başkanı Özcan Kabaklar?ın çiçeği takdim ettiği kutlamada, Gazi Ahmet Çetin uzun süre genel merkez çalışanları tarafından alkışlandı. İş arkadaşlarının bu anlamlı gündeki alkışlarıyla duygulanan Ahmet Çetin, ?Başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazilerimizin Gaziler Günü?nü kutlarım. Bu vesileyle de Çetin Grup Aileme çok teşekkür ederim.?dedi.

KARDAK GAZİSİ AHMET ÇETİN

Çetin Gorup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, yaklaşık 9 bin kişiyi istihdam eden başarılı bir işadamı olmasının yanında çok kişinin bildiği gibi aynı zamanda Kardak Gazisi. Türkiye ile Yunanistan arasında 1996 yılında çıkan Kardak Krizi`nde,  31 Ocak tarihinde kayalıklara giderek Türk Bayrağı`nı diken askerler arasında yer alan SAT Astsubayı Ahmet Çetin, 15 Şubat tarihinde ise Skorsky helikopter ile denize düştü. Kardak kayalıklarına dikilen Türk Bayrağı`nı koruma amaçlı görev sırasında Aksaz Deniz Üssü`ne dönerken yaşadığı kazadan sonrası ağır yaralı olarak kurtulan Çetin, harp malulü olarak emekliye ayrıldı.

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

MESKUN MAHAL TATBİKATI NEFES KESTİ

YILIN ENLERİ 2023

HAFTAYA AÇIKLIYORUZ