ALBAYRAK CHP`Lİ BAŞKANLARLA VİDEO KONFERANS YAPTI

ALBAYRAK CHP`Lİ BAŞKANLARLA VİDEO KONFERANS YAPTI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP`li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı ile video konferans sistemi üzerinden korona virüsü konusunda fikir alışverişi yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP`li (Cumhuriyet Halk Partisi) 11 Büyükşehir Belediye Başkanı ile video konferans sistemi üzerinden görüşme yaptı.

COVİD 19 MÜCADELESİNDE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Dünyanın gündemine oturan ve Covid-19 salgının olduğu şu günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP`li Büyükşehir Belediye Başkanları ile yaptığı görüşmeyle ilgili, "Şehrimize ve ülkemize hizmet için görevimize devam ediyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi?nden seçilen çok değerli 11 Büyükşehir Belediye Başkanımız ile video konferans sistemi üzerinden çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunarak, Covid-19 ile mücadele sürecinde vatandaşlarımızın taleplerine en hızlı şekilde karşılık vermek ve bu süreci en sorunsuz şekilde atlatabilmek için görüşmemizi gerçekleştirdik."dedi.

Albayrak, sözlerini evde kalma tavsiyesinde bulunarak tamamlarken, "Sizler için her türlü hizmete daima hazırız. Çünkü #BizBirlikteGüçlüyüz. Bu süreç boyunca bizler görevimizin başında olmaya devam edeceğiz. #Lütfensizevdekalın."dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK