KAPAKLI ALPEREN OCAKLARI`NDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

KAPAKLI ALPEREN OCAKLARI`NDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Kapaklı Alperen Ocakları`nda görev değişikli yapıldı. Mevcut Başkan Umut Yusuf Acıkgöz`ün yerine BBP İlçe Yönetim Kurulu üyesi de olan Özcan Yıldız atandı.

Kapaklı Alperen Ocakları`nda başkan değişikliği yaşandı. Umut Yusuf Acıkgöz`ün yerine Özcan Yıldız atandı.

Kapaklı Alperen Ocakları`nda yapılan görev değişikliğine BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler de katıldı. Alperen Ocakları yönetimi ve BBP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri`nin görev değişikliği programında mevcut başkan Umut Yusuf Acıkgöz yerini Özcan Yıldız`a bıraktı. Alperen Ocakları`ndaki bu değişikliği duyuran BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, "Muhsin Başkan`ın emanetine sahip çıkacağına, din, dil, ırk, mezhep ayırt etmeden gençlik harekatımızın temeli olan Kapaklı Alperen Ocak İlçe Başkanlığına Özcan yıldız arkadaşımız atanmıştır. Camiamıza, Kapaklımıza Büyük Birlik Parti`mize, vatanımıza, milletimize, ocağımıza hayırlı uğurlu olsun."diye konuştu.

ALPEREN OCAKLARI`NA ÜYE OLMAYA DAVET ETTİ

Büyük Birlik Partisi olarak kurulduğu 1992 yılından bu güne kadar kendi imkanlarıyla siyaset yaptıklarını dile getiren Fatih Diler, "Bu günden sonrada yapmaya devam edeceğiz. İktidar olamasak da halkın gönlünde muktedir olmuş, kırk çatal yürekli Muhsin Başkanımızın Alperenleri olarak Büyük Birlik Parti`mizi iktidarla  taçlandırmaya Trakya`dan, Tekirdağ`dan, Kapaklı`dan başlattık. Bizlerle yol yürümek vatanı, milleti Türk İslam davasına sahip çıkmak isteyen tüm milletimizi partimiz teşkilatlarında görev almaya, hep beraber vatanımıza, milletimize, hizmet etmeye, tüm teşkilatlarımızdan Alperen Ocaklarımıza üye olmasını bekliyoruz. Bu güne kadar oy veren oy vermeyen maddi manevi bizlere her türlü destek olan Kapaklı halkımıza, esnafımıza, tüm dava arkadaşlarına halende destek olmaya devam eden tüm halkımıza vatandaşlarımıza esnaflarımıza arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim."diye konuştu.

Diler sözlerini şöyle tamamladı: "Bize bu vatanı kanlarıyla canlarıyla, bu toprakları, bu bayrağı, bu milleti, İslam dinimizi bırakan tüm şehitlerimize Çanakkale`de, Sarıkamış`da, Malazgirt`te, Yemen`de Sakarya`da tüm dünyaya Türk İslam davası uğruna bu güne kadar  şehit olan ecdadımıza, 11 yıl önce Keş Dağı`nda şehit olan Muhsin başkanımız ve dava arkadaşlarımıza, tüm ölmüşlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum"

 

    

 



Anahtar Kelimeler:

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK