ALİ BOZDAĞ`DAN HER GÜN AŞI ÇAĞRISI

ALİ BOZDAĞ`DAN HER GÜN AŞI ÇAĞRISI

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy ve Kapaklı?da covid-19 vakalarının artış göstermesi nedeniyle üyeleri başta olmak üzere vatandaşlara aşı çağrısında bulundu.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy ve Kapaklı?da Kovid-19 vakalarının artış göstermesi nedeniyle üyelerine ve vatandaşlara aşı çağrısında bulunuyor. 

Son zamanlarda korona virüs (Kovid 19) vakalarının tüm ülke geleninde ve Tekirdağ?da  artığını söyleyen Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, aşı çağrısı kampanyasına katılıyor.

Tekirdağ`da başlatılan aşı kampanyası sonrası son günlerde başta sosyal medya hesapları olmak üzere kamuoyuna aşı çağrısında bulunan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, ?Kendimize, sevdiklerimize ve topluma karşı sorumluyuz. Bu zorlu süreçte tedbirlerle yolumuza devam ederken, sağlıklı ve güzel günlerimize geri dönebilmek, sevdiklerimizle eskisi gibi kucaklaşabilmek için kalmadan aşı olmalıyız. Çerkezköy ve Kapaklı?ya mavi çok yakışıyor. Haydi Çerkezköy ve Kapaklı aşıya" dedi.

 



ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN!

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NDEN BAKIMEVLERİ VE HASTANELERE BAYRAM ZİYARETİ

BEYİN PİLİ NEDİR?

İRMET HASTANESİ'NDEN OP.DR. BAYRAKTAR KOLON KONSERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

BUGÜN DÜNYA SU GÜNÜ