BAŞKAN HİKMET ATA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN HİKMET ATA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, 10 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, 10 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Hikmet Ata, Marmaraereğlisi?nin muhtarlarıyla hem kendi mahallelerinde hem de periyodik olarak gerçekleştirilen toplantılarda bir araya gelerek onların talep, öneri ve şikayetlerini dinlemeye, çözüm önerileri üretmeye devam ediyor. KASABA Restoran?da gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ve teknik personeller katıldı.

?HALKIMIZA EN GÜZEL ŞEKİLDE HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ?

Muhtarların, vatandaşların talep ve şikâyetlerini öğrenme konusunda belediye ile bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Başkan Ata; ??Muhtarların ve azaların, halkın belediye hizmetlerinden yararlanması konusunda çok önemli bir görevi vardır. Bizler mahallelerimizin ihtiyaçlarının tespiti ve hizmetlerin kesintisizce ulaşması için mahalle muhtarlarımızla hep iletişim ve istişare halindeyiz. Gerek muhtarlarımız aracılığıyla ulaşan talepler,  gerekse karşılıklı ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın bizlere ilettiği talepler, imkânlarımızın elverdiği sürece bizler için emirdir. Mahallelerimizin ihtiyaçlarının belirlenmesinde en büyük yardımcılarımız olan muhtarlarımızla kurduğumuz bağ, gerçekleştirdiğimiz hizmetleri çok daha değerli kılmaktadır. Mesai ve yol arkadaşı olarak gördüğümüz, her mahallemiz ile ilgili ayrı ayrı projeler üretip, eksiklikleri ortak akıl yürüterek tespit ettiğimiz, hep birlikte aynı emek ve sabır ile çalıştığımız Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemizde hayatı kolaylaştırmak için gece gündüz demeden çalışarak halkımıza en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.?? ifadelerini belirtti.

 

 



KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU