Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ABBAN; SADECE YAKIN ÇEVREMİZLE YAŞAMAMALIYIZ

ABBAN; SADECE YAKIN ÇEVREMİZLE YAŞAMAMALIYIZ

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban Ramazan Bayramı öncesinde yayınladığı mesajında "Bayramları sadece kendimiz, ailemiz ve yakın çevremizle yaşamamalıyız. Yoksullara, öksüz ve yetimlere, düşkün ve yaşlılara, huzurevi sakinlerine, engellilere, şehit a

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban Ramazan Bayramı mesajında, bayramların önemine vurgu yaptı. Abban, " Bayramlar, bizleri birleştiren, kardeşliği pekiştiren; inancı, ibadeti, tarihi, kültürü bir sevinç atmosferinde buluşturan özel günlerdir."dedi. 

Kaymakam Abban, Bayram mesajında şunlara yer verdi:

HEP BİRLİKTE GÖNÜLDEN YAŞIYORUZ

Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan, milletimizin ve toplumsal hayatımızın en güzel ve anlamlı günlerinden biri olan Ramazan Bayramı?na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte gönülden yaşıyoruz.

BAYRAMLAR ÖZEL GÜNLERDİR

Kültürümüzde önemli bir yere sahip olan bayramlar, bizleri birleştiren, kardeşliği pekiştiren; inancı, ibadeti, tarihi, kültürü bir sevinç atmosferinde buluşturan özel günlerdir. Küçüklerin hatırlandığı, büyüklerin sayıldığı, kucaklaşmanın, kavuşmanın ve buluşmanın aziz millet fertlerinde davranış haline geldiği bayramların, milletimizin kültür hayatındaki önemi çok büyüktür. Bayramlar, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

BAYRAMLARI SADECE YAKIN ÇEVREMİZLE YAŞAMAMALIYIZ

Bayramları sadece kendimiz, ailemiz ve yakın çevremizle yaşamamalıyız. Yoksullara, öksüz ve yetimlere, düşkün ve yaşlılara, huzurevi sakinlerine, engellilere, şehit ailelerine, hastalara ve özellikle yurtlarda kalan kimsesiz yavrularımıza, ilgiye muhtaç her vatandaşımıza bayramı bayram gibi yaşatmak zorundayız. Toplum olarak muhtaç ve engelli her kardeşimizi anlamak, 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

SARAY 19 MAYIS’I UMUT KAPLAN İLE KUTLAYACAK

VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

BİLDİĞİNİZ BÜTÜN SINAVLARI UNUTUN

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI