BAŞAKŞEHİR OKULLARI CUMHURİYET BAYRAMI`NI FARKLI KUTLADI

BAŞAKŞEHİR OKULLARI CUMHURİYET BAYRAMI`NI FARKLI KUTLADI

Başakşehir Okulları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını youtube hesabından yaptığı canlı yayınla evlere taşıdı.

Başakşehir Okulları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını youtube hesabından yaptığı canlı yayınla evlere taşıdı.

Her yıl gerçekleştirdiği `Cumhuriyet Bayramı` kutlama programlarıyla adından söz ettiren Başakşehir Okulları Pandemi nedeniyle bu yılki kutlamaları Youtube üzerinden 29 Ekim ruhuna yaraşır bir şekilde gerçekleştirdi. Hafta boyunca sosyal medya hesaplarından yapılan `Cumhuriyet` temalı paylaşımlarıyla da `29 Ekim` ruhu sürekli canlı tutuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın sunuculuğunu Türkçe Öğretmenleri Berkant Gülşen ve Murat Bal gerçekleştirirken Başakşehir Okulları Ailesi tam kadro programda yer aldı. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı okulun Matematik ve Fen bilimleri öğretmenlerinden Elif Bulut ve Gizem Yakut Arslan gerçekleştirdi.Başakşehir Okulları Yazarlık Kulubü Başkanı 7A sınıfı öğrencisi Nazlı Ülgen canlı bağlantıyla ?Cumhuriyet? konulu kompozisyonunu izleyenlerle paylaştı.Program Başakşehir Okulları anaokulu, ilkokulu ve ortaokulu öğrencilerinin şiir ve gösterilerinden oluşan videolarla devam etti. Yabancı dil öğretmenlerinden İngilizce ve Almanca sunumlarıyla programa renk katarken, Müzik Öğretmeni Kerim Yavuz?un seslendirdiği türkülere Abdulkadir Ünlü ve Kaan Veske eşlik ederek coşkuyu daha da arttırdılar.

Tüm öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen şiir sunumu ve öğrencilerin `Bayrak` videolarıyla program sona erdi.

Başakşehir Okulları Ortaokul Müdürü Aylin Arda program sonunda yaptığı konuşmada programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlara teşekkür etti ve sözlerine şöyle devam etti ?97. Yılını geride bıraktığımız Cumhuriyetimiz büyük bir mücadelenin, muhteşem bir iradenin, hayranlık verici bir bilincin eseridir. Cumhuriyet daima ileriye taşıyacağımız en büyük değerimizdir. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! ?dedi.

CUMHURİYET BAYRAMI ANCAK BU KADAR GÜZEL YAŞANIR VE YAŞATILIR

Program kapanışını Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş yaparak; programda emeği geçen tüm öğretmen ve personele tek tek teşekkür etti ve ?Çok uzun zamandır böyle güzel bir program izlememiştim, Cumhuriyet Bayramı ancak bu kadar güzel yaşanır ve yaşatılır? dedi. Başakşehir Okulları yönetimi, Başakşehir Okulları Youtube kanalından öğrencilere ait videoların ve yapılan programın tamamının izlenebileceğini belirtti.

 



SARAY 19 MAYIS’I UMUT KAPLAN İLE KUTLAYACAK

VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

BİLDİĞİNİZ BÜTÜN SINAVLARI UNUTUN

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI

ÖĞRETMENLERDEN MUHTEŞEM KONSER