MEHMETÇİĞİN ZAFERİ İÇİN FETİH SÜRESİ`Nİ OKUDULAR

MEHMETÇİĞİN ZAFERİ İÇİN FETİH SÜRESİ`Nİ OKUDULAR

BBP Kapaklı İlçe Başkanlığı ve Alperen Ocakları tarafından Barış Pınarı Harekatı`na katılan Mehmetçiğe Mevlid-i Şerif ve Fetih Süresi programı ile destek verdi...

BBP (Büyük Birlik Partisi) Kapaklı İlçe Başkanlığı ve Kapaklı Alperen Ocakları tarafından sınır ötesi operasyondaki Mehmetçiğe dualarla destek geldi.

Dün Kapaklı Yuvam Şehitler Camisi`nde BBP İlçe Başkanlığı ve Alperen Ocakları tarafından "Mevlid-i şerif ve Fetih Süresi" programı düzenlendi. Öğleden sonra okunan Fetih Süresi ve Mevlid-i Şerif`in ardından Mehmetçiğin zaferi için dualar edilen programla ilgili konuşan BBP İlçe Başkanı Fatih diler şunları kaydetti:

"MEHMETÇİKLERİMİZİ SAYGI VE HÜRMETLE SELAMLIYORUM"

Eğer vatanım bölünecekse, eğer milletim parçalanacaksa, eğer son Türk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti yıkılacaksa, Türk İslam coğrafyası yıkılacaksa, eğer Bayrağım düşecekse, eğer bu yurdun üstünde ezan seslerim susacaksa, ne partisi, ne pırtısı, ne canım, hepsi feda olsun. Bugün de tüm dualarımız Barış Pınarı Harekatı?nda ezan, vatan ve bayrak için gece gündüz demeden mücadele eden kahraman Mehmetçiğimiz için. Rabbim cümlesinin en kısa zamanda sağ salim evlerine dönmelerini nasip etsin. Şehit olan kahraman tüm askerlerimize Allah?tan rahmet, yaralı gazilerimize  acil şifa, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerini tüm Mehmetçiklerimizi saygı ve hürmetle selamlıyorum." diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!