İYİ PARTİ MECLİS ÜYESİNDEN KORONA GÜNLÜĞÜ!

İYİ PARTİ MECLİS ÜYESİNDEN KORONA GÜNLÜĞÜ!

Tekirdağ`daki Korona Virüs vakaları ve ölüm oranlarıyla ilgili İYİ Parti Çerkezköy Meclis Üyesi Dilek Köksal gündem olacak bir paylaşım yaptı. Sağlık Bakanlığı`nın gün gün açıkladığı Korona vakalarına benzer bir tablo açıklayan Köksal, Tekirdağ`da bugüne

Tekirdağ`da Korona Virüsü vakalarını 14 Nisan tarihiyle İYİ Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Dilek Köksal açıkladı. Köksal sosyal medya hesabından Tekirdağ`ın `Günlük Koronavirüs Tablosu`nu açıklayarak bir ilke imza attı. Tekirdağ Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü`nün dahi açıklamadığı rakamları veren Dilek Köksal`ın paylaşımına göre bugüne kadar il genelinde ölüm sayısı 10.

İŞTE TEKİRDAĞ`DAKİ KORONA VAKALARI

Her gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca`nın Türkiye geneli Korona Virüsü rakamlarıyla ilgili verdiği günlük bilgilerin bir benzerini İYİ Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Dilek Köksal sosyal medya hesabından Tekirdağ için verdi.

İŞTE TEKİRDAĞ`IN 14 NİSAN KORONA VİRÜS RAKAMLARI

İYİ Parti Çerkezöy Belediye Meclis Üyesi Dilek Köksal`ın, paylaştığı korona virüs Tekirdağ verilerine göre ilginç rakamlar var. Tekirdağ genelinde bugüne kadar toplam 2 bin 915 test yapılırken toplam 368 kişinin korona virüsüne yakalandığı belirtiliyor. Köksal`ın açıkladığı rakamlara göre Tekirdağ genelinde 10 kişi korona virüsünden hayatını kayberken, yoğun bakımda 30 kişi, entübe hastası olarak ise 18 kişi buluyor. Köksal`ın sosyal medya hesabından paylaştığı tabloya göre Tekirdağ`da iyileşen hasta sayısı 117.

Bu arada 14 Nisan tarihinde yapılan test sayısı 230, vaka sayısı 35 ve vefat sayısı ise 3 olarak Dilek Köksal`ın paylaştığı tabloda yer aldı.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü`nün İYİ Parti Çerkezköy Meclis Üyesi Dilek Köksal`ın paylaştığı tabloyla ilgili ne diyeceği ise merak konusu oldu.

 



Anahtar Kelimeler:

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.

BELEDİYE BİNASINA BORÇLAR KALEM KALEM ASILDI

DEVA PARTİLİ AVŞAR: ANNELER TENCEREYİ NASIL KAYNATACAĞIM DİYE DÜŞÜNMEYECEK!

MİLLETVEKİLİ AVŞAR’DAN TBMM’DE DEPREME HAZIRLIK ÇAĞRISI

BAŞKAN TAŞYASAN KARDEŞİNİ İŞTEN ÇIKARDI