Gündem

Gündem Haberleri

EDDAA TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

EDDAA TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

Çerkezköy?de hizmet verecek olan Eddaa Nargile Cafe ve Van Kahvaltı Sarayı her şeyi doğal ve yöresel olan Van kahvaltısı, geniş ve ferah ortamı ile Çerkezköy halkın beğeneceği bir mekan olacak.

Çerkezköy İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Eddaa Nargile Cafe ve Van Kahvaltı Sarayı düzenlenen törenle hizmete girdi.

HAFTA SONU AÇILDI

Eddaa Nargile Cafe ve Van Kahvaltı Sarayı hafta sonu cumartesi günü açıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta yeni işletmesini müşterilerine tanıtan Eddaa Nargile Cafe ve Van Kahvaltı Salonu`nun işletme sahibi Nesim Arslan, "İşyerimiz kahvaltı salonun yanı sıra cafe olarak da hizmet verecek. Her sabah 7`den başlayıp 14.00`a kadar kahvaltı servisimiz devam edecek. Van Kahvaltası seven herkesi bekliyoruz. Cafemiz? de öğleden sonra tost ve hamburger hizmetimiz olacak ve akşamları da canlı müzik ile halkımıza hizmet vereceğiz."dedi.

VAN KAHVALTISI SEVENLERE ÖZEL MEKAN

500 metrekare bahçesi ile müşterilerine ferah bir ortam sağlayan Eddaa Cafe sabah saat 07.00?den gece 01.00?a kadar açık kalacak.  Van pidesi, cacık, lavaş, tahin pekmez, kaymak ve daha fazlasını içinde bulunduran Van kahvaltısı tüm damak tatlarına hitap ediyor. Van yöresine ait lezzetleri bulabileceğiniz en iyi adreslerden biri olan Eddaa Cafe Çerkezköy?de hizmete girdi.

KONSEPT ÇOK FARKLI

Geniş, nezih ortamı ve eşsiz güzelliği ile misafirlerini ağırlayacak olan Eddaa Cafe, Van kahvaltısının ardından gün boyu kafe hizmeti verecek. Hamburgeri, tostu, aperatif menü zenginliği ile soğuk ve sıcak içecek çeşitleri kendine has bir konseptte her kesime hizmet edecek. Eddaa Cafe hem lezzetli ve bol çeşitli menüsü ile hem de muazzam görüntüsü ile Çerkezköy?ün cazibe noktası olacağını daha açıldığı gün gösterdi. Açılışa katılanlar Van Kahvaltası ile yeni işletmenin siftahını yaptı.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY İRMET HASTANESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET

BURHAN AKCA’DAN BAŞKAN ÇETİN’İ ZİYARET

KAYMAKAM GÜRDAL’DAN İLKOKUL İNŞAATI’NDA İNCELEME

KURBAN SATIŞI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

KAÇAN VAGON LİMAN KAPILARINI PATLATTI