EKMEK`TE KORONAVİRÜS İNDİRİMİ: 75 KRŞ

EKMEK`TE KORONAVİRÜS İNDİRİMİ: 75 KRŞ

Kapaklı Karaağaç Mahallesi`nde hizmet veren Zafer Ekmek Fabrikası, korona virüs mücadelesine katkı için ekmek fiyatını yarı yarıya düşürdü. İşletme sahibi, Sinan Beydoğan, korona virüs nedeniyle zor günler geçiren vatandaşa katkı amacıyla ekmeği bugünden

Korona Virüs tedbirleri her geçen gün artarken, Tekirdağ Kapaklı`da ekmek üreten bir fırın sahibi şehir giriş çıkışlarının da yasaklanmasıyla birlikte ekmek fiyatını düşürdüğünü, açıkladı.

EKMEĞİ 75 KURUŞA DÜŞÜRDÜ

1 TL 50 kuruşa satılan ekmek fiyatı Kapaklı ilçesinde hizmet veren Zafer Ekmek Fırını tarafından 75 krş`a düşürüldü. İlçede Karaağaç Mahallesi`nde hizmet veren Zafer Ekmek Fırını`nın sahibi Sinan Beydoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ekmek fiyatını düşürdüğünü açıkladı. Bu sabah (4 Nisan) itibariyle 75 krş`a ekmeği satacaklarını belirten işletme sahibi Sinan Beydoğan, dün gece paylaşımına şu açıkmaları yazdı:

HALKIMIZIN YANINDAYIZ

"Allah`ın izniyle sabah itibariyle  ülkemizin içinde bulunduğu bu virüs sıkıntısı nedeniyle Zafer Ekmek Fabrikası`nda ekmek fiyatımız 0.75 Krş. Bizde karınca kararınca halkımıza elimizden geldiğince yardımcı olma amacıyla bu kampanyayı başlatmış olduk. Tüm meslektaş arkadaşlarımızı da bu kampanyaya desteğe davet ediyoruz. Hayırlı akşamlar BİZBİZE YETERİZ TURKİYEM. Şimdi haberlerden aldığım bilgilere göre şehir giriş çıkışları yasaklanmıştır. Ondan dolayı ekmek fiyattı 0.75 Krş. Halkımızın yanındayız. Herkese hayırlı olsun."

 



Anahtar Kelimeler:

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM