Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

YAZ ŞENLİKLERİNDE ENGELLİ VATANDAŞLAR UNUTULMADI

YAZ ŞENLİKLERİNDE ENGELLİ VATANDAŞLAR UNUTULMADI

Yaz Şenlikleri düzenleyen Marmaraereğlisi Belediyesi Başkanı Hikmet Ata, Cengiz Kurtoğlu?nu izlemeye gelen engelli vatandaşları hayranlarıyla buluşturdu.

Yaz Şenliklerine katılmak isteyen engelli Mertkan Canzurna ve annesi Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Sağlık Birimi ekipleri tarafından evlerinden alarak konser alanına götürüldü. Usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu?nu en ön sıradan izleyen engelli vatandaşlar, konser boyunca şarkılarına eşlik etti. Cengiz Kurtoğlu konser sırasında hayranlarının yanına giderek hatıra fotoğrafı çektirdi.

TEKRAR EVLERİNE BIRAKILDI

Konser bittikten sonra Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Sağlık Birimi ekipleri tarafından evine ulaştırılan engelli vatandaş Mertkan Canzurna ve annesi, ``Marmaraereğlisi Belediyesi bizlerin her zaman yanında. Bir telefonumuzla tüm sorunlarımıza çözüm üretmeye çalışıyorlar. Böyle bir gecede bizim gibi engelli vatandaşları da unutmadıkları için başta Belediye Başkanımız Hikmet Ata olmak üzere Marmaraereğlisi Belediyesi`ne çok teşekkür ediyoruz.`` diye konuştu.

ENGELLİLERE 7/24 DESTEK

Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Sağlık birimi ekipleri, engelli vatandaşların alışveriş, hastane, sosyal etkinlik gibi her türlü ihtiyaçlarına ulaşım sağlama imkanı veriyor. 24 saat tüm problemlerine çözüm üreterek sosyal destek sağlıyor.



RUMELİLİ ORHAN VE KEMAL, ÇUKURYURT’TA BALKAN RÜZGÂRI ESTİRDİ

KAPAKLI BELEDİYESİ’NDEN ANNELER GÜNÜNE ÖZEL KONSER

TEKİRDAĞ VALİSİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ’NDE TOPLANTI YAPTI

EĞİTİMDE ŞİDDET YASASI ÇIKARILSIN!

PARK ORMAN’DA ONUR EROL KONSERİ