Politika

Politika Haberleri

BİZİM VAADİMİZ VARDI!

BİZİM VAADİMİZ VARDI!

Spor Bakanlığı tarafından Ankara`da görkemli bir törenle start verilen 107 milyon TL`lik Tekirdağ`da yapılacak spor tesisleri yatırımının ardından konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel, "Seçim öncesi biz Şentop Hocamız`ın gücünü kullanacağımızı

Kapaklı Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üçel`den TBMM Başkanı Mustafa Şentop`a övgü...Üçel, Şentop sayesinde Tekirdağ`a yatırım musluklarının açıldığını anlatırken, "Biz seçim öncesi Şentop Hocamızın gücünü kullanacağız demiştik. Bugünkü yatırımlar bizi doğruladı. İnşallah daha başka yatırımlarda gelecek."dedi.

TEKİRDAĞ`A 107 MİLYON TL`LİK YATIRIMIN DÜĞMESİNE BASILDI

Önceki gün Ankara`da Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı`nda Bakan Muharrem Kasapoğlu`nun başkanlığında gerçekleştirilen törende Tekirdağ için toplam 107 milyon TL maliyet öngörülen ve 11 ilçeye yapılacak olan spor tesisleri için start verilmişti. Bakanlık`taki törenin ardından konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel, Bakanımız Tekirdağ`a geldiği gün bu tesislerin yapımı için istişarede bulunmuştuk. Bugün gerçekleşiyor olması bizi çok mutlu etti. Tekirdağımız, gençlerimiz için bir milat yaşıyor. Bütün ilçelerimizde spor sahaları yapılacak. İnşallah gençlerimizin gelişimini sağlayacak spor tesisleri olacak."dedi.

KAPAKLI`YA 5 BÜYÜK YATIRIM

Tekirdağ`a yapılacak spor tesisleri arasında Kapaklı`ya 5 büyük tesisin kurulacağını hatırlatan Üçel, "Neredeyse talep ettiklerimizin tamamı yapılacak. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Kapalı Tenis Kortu, 5 adet Semt Sahası ve Pota, Gençlik Merkezi ve 500 seyirci kapasiteli spor salonu yapılacağını Bakanımız açıkladı. Çok memnunuz. Bir an önce bu tesislerin başlayıp ve tamamlanmasını bekleyeceğiz."dedi.

ŞENTOP HOCAMIZIN GÜCÜ

Bütün bu tesislerin ve yatırımların TBMM Başkanı olan Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop`un büyük destek ve katkılarıyla gerçekleştiğinin altını çizen Üçel, şunları dedi: "Hatırlarsınız, 31 Mart yerel seçimleri öncesi bizim bir söylemimiz vardı. `Şentop Hocamızın gücünü kullanacağız. Devlet yatırımlarından azami derecede yararlanacağız` demiştik. Bugün atılan imzalar, yapılan protokoller işte bizim bu dediklerimizin kendini göstermeye başladığının kanıtıdır. İnşallah Şentop Hocamız sayesinde daha birçok devlet yatırımı ilimize gelecek. "

 



Anahtar Kelimeler:

BELEDİYE EKİP, PİŞİRİP VATANDAŞIN SOFRASINA SUNACAK

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ