Sağlık

Sağlık Haberleri

EVSİZ VATANDAŞLARA ŞEFKAT ELİ

EVSİZ VATANDAŞLARA ŞEFKAT ELİ

Süleymanpaşa Belediyesi yardım eli uzattı. Hastane koridorlarında sabahlayan vatandaşlar otele yerleştirildi.

Süleymanpaşa`da kalıcı barınma imkânı olmayan evsiz vatandaşlara, Belediye yardım eli uzattı. Hastane koridorlarında sabahlayan vatandaşlar otele yerleştirildi.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sabri Çınar, belediyenin şefkat elini evsiz vatandaşlara uzattı. Kalacak yeri olmadığı için geceleri hastane koridorlarındaki bekleme alanlarında kalan evsiz vatandaşlar, otele yerleştirildi.

Gece geç saatte Tekirdağ Devlet Hastanesi`ne giderek koridorlarda yatan vatandaşları gören Başkan Yardımcısı Çınar, kalacak yer temin edeceklerini ifade ederek, Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle birlikte vatandaşları hastaneden aldı. Evsiz vatandaşlarla ilk olarak yemek yiyen ve sohbet eden Çınar, daha sonra otele yerleştirdi.

SICAK BİR YATAĞA KAVUŞTURDUK

Başkan Yardımcısı Çınar, şunları dedi: "Kalıcı barınma imkanı olmayan ve geceyi hastane koridorlarında geçiren evsiz vatandaşlarımızı, Belediye Başkanımız Sn. Cüneyt Yüksel`in talimatı doğrultusunda sıcak bir yatağa kavuşturduk. Hastane bahçesinde ve koridorlarında sabahlayan vatandaşlarımızı bizzat ziyaret ederek, bulundukları ortamdan yemek ve konaklama imkanı sağladığımız otele yerleştirdik; ayrıca kıyafet ihtiyaçlarını da Süleymanpaşa Belediye`mizin Hayır Çarşısı`ndan karşılamak üzere ilgili arkadaşlarımıza gerekli talimatları verdik."



ALLAH KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN!

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NDEN BAKIMEVLERİ VE HASTANELERE BAYRAM ZİYARETİ

BEYİN PİLİ NEDİR?

İRMET HASTANESİ'NDEN OP.DR. BAYRAKTAR KOLON KONSERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

BUGÜN DÜNYA SU GÜNÜ