BBP KAPAKLI İLÇE YÖNETİMİ`NDEN FATİH DİLER`DEN BİR DİZİ ZİYARET

BBP KAPAKLI İLÇE YÖNETİMİ`NDEN FATİH DİLER`DEN BİR DİZİ ZİYARET

Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler ve yönetimi ilçede bir dizi ziyarette bulunarak sorum ve eksiklikleri ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşıp, görüş alışverişinde bulundu.

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile çeşitli STK ve esnaf odasına ziyaretlerde bulunarak, ilçenin sorun ve taleplerini dile getirip görüş ve önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, ilçe başkan yardımcısı Hakan Çakır ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir dizi ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Diler, "Halkımıza en doğru hizmetler ve Kapaklımıza yakışır yatırımların eksiksiz yapılması için, halkımızdan gelen istek ve talepleri gerekli kurumlara, belediyemize iletmek için her zaman gayret göstereceğiz."diyerek bu ziyaretlerin nedenini açıkladı.

TMS ŞUBE BAŞKANLIĞI`NI ZİYARET ETTİLER

Başkan Fatih Diler ve beraberindekiler Kapaklı Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Günay Özden`e ilk ziyareti gerçekleştirdi. İşçilerin sendikal hakları ve işsizlik, üretim gibi konularla pandemi süreci hakkında Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Günay Özden ile bilgi alışverişinde bulundu.

ESNAFA ZİYARET...

Diler ve beraberindekiler daha sonra Kapaklı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı  Hasan Dükkanlı`yı m ziyaret etti. Esnafların  kredi destekleri hakkında bilgi alışverişinde bulunan Diler ve beraberindekiler Kooperatif Başkanı Dükanlı`dan pandemi sürecindeki sorunlar hakkında da bilgi aldı.

BELEDİYE ZİYARETİ...

BBP`liler daha sonra Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin`i makamında ziyaret etti. Ziyarette Karlı Mahallesi`ndeki Nasuh Baba Türbesi`nin bakım ve onarım işleri ile temizlik ve çevre düzenlemesi gündeme geldi. Evlerde kullanılan çeşme suların sağlıksız ve fiyatının pahalı olduğunu dile getiren BBP İlçe Başkanı Fatih Diler ve beraberindekiler, Başkan Mustafa Çetin`e bu konularla ilgilenmesini istediler.  Vatandaşların Belediyeden eksiksiz hizmet istediğini belirten BBP İlçe Başkanı Diler, yol, kaldırım, atık su, yağmur suyu giderleri, dere ıslahı gibi konularda belediyenin hassas olmasını talep ettiler. Diler, Başkan Mustafa Çetin`e yönetimini kabul etmesi ve sorunları dinlediği için teşekkür ederek buradan ayrıldı.

BBP`liler ziyaretlerinde ayrıca Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Kocak`ı da ziyaret ederek, sendikanın Kapaklı`da yapacağı sosyal tesis projesiyle ilgili fikir alışverişinde bulundu. BBP İlçe Başkanı Diler ve beraberindekiler son olarak Yanıkağıl Mahalle Muhtarı Yücel Başaran`ı ziyaret ederek mahallenin sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 



Anahtar Kelimeler:

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!