TSD`DEN ÇERKEZKÖY EMNİYETİNE POLİS HAFTASI ZİYARETİ

TSD`DEN ÇERKEZKÖY EMNİYETİNE POLİS HAFTASI ZİYARETİ

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ve yönetim kurulu üyeleri, Polis Haftası nedeniyle Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya`ya ziyarette bulundu.

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ve yönetim kurulu üyeleri Polis Haftası`nda İlçe Emniyet Müdürlüğü?ne ziyarette bulundu. TSD Şube Yönetimi ziyarete eli boş gitmeyerek, emniyette kullanılmak üzere tekerlekli sandalye götürdü.

TSD Şube Başkanı Gülnur Koçacınar, yönetimiyle birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne giderek Emniyet Müdürü Sertan Topkaya ve polislerin Polis Haftası`nı kutladı. Ziyarette, engelli bireylerin emniyet binasındaki erişimlerinin kolay hale gelmesi için tekerlekli sandalye bağışında bulunan Kocaçınar, ayrıca dernek üyelerinin el emeği göz nuru `polis bebek` hediye etti. Polisin huzur ve güvenliği sağlamada önemli rolü olduğunu belirten Kocaçınar, "Tüm polis arkadaşlarımızın haftasını dernek üyeleri olarak canı gönülden kutluyoruz. Onlar bizim güvenliğimizi ve huzuru temin ediyorlar. Hepsine teşekkür ederek, bu zor görevde başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, Çerkezköy halkının huzur ve güvenliğini sağlamak için tüm ekibiyle çalışmalarını titizlikle sürdüreceklerini belirtti.



Anahtar Kelimeler:

KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU