ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ PERSONELİNE GÖZ İNDİRİMİ...

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ PERSONELİNE GÖZ İNDİRİMİ...

Çerkezköy Belediyesi ile ATAMER Göz Merkezi arasında indirim anlaşması imzalandı. Buna göre Belediye personeline ve birinci derecede yakınlarına ATAMER Göz Merkezi`nde yüzde 15 ile 25 oranında değişen indirim uygulanacak.

Çerkezköy Belediyesi ile ATAMER Göz Merkezi arasında belediye personeline ve birinci derece yakınlarına yönelik indirim anlaşması yapıldı. Anlaşmayı Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ile ATAMER Göz Merkezi Halkla İlişikler Koordinatörü Esra Güleç imzaladı.

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram`ın makamında gerçekleştirilen indirim anlaşması sonrasında bilgi veren Çerkezköy ATAMER Göz Merkezi Halkla İlişkiler Koordinatörü Esra Güleç, belediye personellerine yönelik kurum olarak yüzde 15 ile 25 arasında değişen indirim uygulayacaklarını söyledi. Güleç, bu indirimden belediye çalışanlarıyla birlikte birinci derecede yakınlarının da yararlanacağını belirtirken, "Muayene, tahlil ve tetkiklerde yüzde 25 oranında , ameliyatlarda ise yüzde 15 indirim uygulayacağız."açıklamasında bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ise, indirim anlaşmasının hayırlı olmasını diledi.



Anahtar Kelimeler:

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM