ÇATIDAKİ GÜNEŞ PANELLERİNİ BİLE SÖKTÜLER AMA ÇALAMADILAR

ÇATIDAKİ GÜNEŞ PANELLERİNİ BİLE SÖKTÜLER AMA ÇALAMADILAR

Pınarça?da akıllara durgunluk veren hırsızlık olayında evin çatısındaki güneş panellerini bile tek tek söktüler. Akü, regülatör ve jeneratörlerin çalındığı hırsızlı olayında, ince işlikle söktükleri güneş panellerini götüremediler?

Pınarça Mahallesi?nde bulunan bir eve giren hırsızlar, 7-8 bin TL değerinde malzeme çalarken, çalmak için söktükleri güneş panellerini ise alamadan kayıplara karıştı.

Kapaklı Pınarça Mahallesi Küme Evleri?nde bahçe içindeki yazlık bir eve gece giren hırsızlar götürebildikleri her şeyi götürdü. Girdikleri evin altını üstüne getiren hırsızlar 7-8 bin TL değerinde malzemeyi beraberinde götürdü. Gece geç saatlerde yaşandığı tahmin edilen hırsızlık olayında 1600 w invertör, 2 adet 12 v  100 amper akü, 12 v  150 amper akü, güneş enerjisi regülatörü ve bir de otomobil aküsünün çalındığını belirlendi.

Kapıyı kırarak evi soyan hırsızlar, evin çatısındaki güneş panellerini bile söktü. Tek tek güneş panellerini büyük bir özenle yerinden söken ve çatıdan aşağı indiren hırsızlar, panelleri alamadan kayıplara karıştı.

Hırsızlık olayı ile ilgili jandarma inceleme başlattı.

 



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ALTIN DOLANDIRICILIĞINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ