ÇERKEZKÖY`DE KADINLARDAN DİKKAT ÇEKEN BULUŞMA

ÇERKEZKÖY`DE KADINLARDAN DİKKAT ÇEKEN BULUŞMA

Çerkezköy Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Dilek Köksal`ın ev sahipliğinde ilçedeki siyaset ve STK`lar da öne çıkan kadınlar görüş ve fikirlerini bir kenera bırakarak kahvaltıda buluştu...

Elazığ depreminin ardından Çerkezköy`de bugün sabah kadınlardan dikkat çeken bir buluşma geldi. Kahvaltıya siyaset ve STK`larda öne çıkan kadınlar bir araya gelirken ev sahipliği yapan Belediye Meclis Üyesi Dilek Köksal, buluşmanın gayesinin Çerkezköy için el ele vermek olduğunu söyledi.

SİYASET, GÖRÜŞ FARKI GÖZETMEDEN BULUŞTULAR

Çerkezköy`de siyaset ve STK`larda (Sivil Toplum Örgütleri) öne çıkan kadınlar İYİ Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Dilek Köksal`ın ev sahipliğinde kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, MHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Kısa,  İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Neziha Temur, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar,  Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği (KAGEDER) Başkanı Zeynep Bozkurt ve Çerkezköy?de siyaset , dernekler ve odalar gibi STK`larda kendini ispatlamış başarılı kadınlar katıldı.

SİYASET SEÇİM ZAMANI OLMALI

Kahvaltıya ev sahipliği yapan İYİ Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Dilek Köksal, buluşmanın gayesini, "Çerkezköy için el ele vererek yapılacak her türlü iyilikte el ele verilebileceğini göstermek" olarak açıkladı. Kahvaltının ev sahibi Köksal, "Siyasi görüşü ve fikri ne olursa olsun bir araya gelip aynı masanın etrafında oturabilmek doğru ve olması gereken bir davranış . Siyaset seçim zamanı sahada kendini anlatabilme zamanlarıdır. Kalan zamanlarda el ele vererek Çerkezköy için en iyi hizmeti sunmak adına birlikte çalışılmalıdır."dedi.

ÖNCELİK EV KADINLARI

Köksal, kahvaltıda bir araya gelen tüm kadınların ortak görüşü ihtiyaç sahibi kadınlar için, çocuklar için, yardım etmek hedefinde olduklarını ancak önceliklerinin ev kadınlara evde yapabilecekleri iş imkanları için kaynak araştırmasının olduğu konusunda hem fikir olduklarını sözlerine ekledi.

Kadınların Çerkezköy için sık sık bir araya geleceğini belirten Köksal, davete katılan herkese teşekkür etti.

 



Anahtar Kelimeler:

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK