KAPAKLI KÜLTÜR VE SANAT ŞÖLENİNDE BULUŞACAK

KAPAKLI KÜLTÜR  VE SANAT ŞÖLENİNDE BULUŞACAK

Kapaklı Belediyesi tarafından ilçedeki değişik yörelere ait halk oyunları gösterileri ve yöresel koroların sahneleneceği `Kültür ve Sanat Şöleni` düzenleyecek.

Kapaklı Belediyesi, ?Kültür ve Sanat Etkinlikleri? kapsamında farklı yörelerden ilçeye gelen vatandaşlara yönelik düzenleyeceği ?Kültür ve Sanat Şöleni? ile bir araya getiriyor.

24 Mayıs Cuma Günü Saat 22.30?da Kapaklı Eski Belediye Meydanı`nda gerçekleşecek olan, farklı kültürlere ait türkülerin ve halk oyunlarının sergileneceği Kültür Şöleni gösterilerinin programında Tekirdağ Türküsü Korosu, Tekirdağ Yöresi Halk Oyunları Gösterisi ,Trabzon Türküsü Korosu ,Trabzon Yöresi Halk Oyunları Gösterisi, Trakya Türküleri Korosu ,Kırklareli Yöresi Halk Oyunları Gösterisi , Güneydoğu Türküsü Korosu , Adıyaman Yöresi Halk Oyunları Gösterisi , Artvin Türküleri Korosu ve Artvin Yöresi Halk Oyunları Gösterisi sahne alacak.

"HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ"

Düzenlenecek olan Kültür ve Sanat şöleni ile ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Belediye Meydanımızda faaliyete geçirdiğimiz Ramazan Sokağımızda her akşam farklı bir etkinlikle Ramazanın bereketini ve huzurunu  halkımızla birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. 24 Mayıs Cuma Günü Saat 22.30`da düzenleyecek olduğumuz kültür ve sanat şölenimizle toplumun her kesimine hitap ediyor ve  faaliyetlerimizi düzenlerken buna özen gösteriyoruz. Biz toplumu ayrıştıran değil birleştiren, bütünleştiren ve sosyalleştiren aktiviteler düzenlemeye kentimizde devam edeceğiz.? dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

MESER SİFİL DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

ÇERKEZKÖY İRMET HASTANESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET

BURHAN AKCA’DAN BAŞKAN ÇETİN’İ ZİYARET

KAYMAKAM GÜRDAL’DAN İLKOKUL İNŞAATI’NDA İNCELEME

KURBAN SATIŞI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI