Gündem

Gündem Haberleri

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Cumhur İttifakı adayı Süleyman Kozuva, hafta başında indi siyaset meydanında, gönülleri fethetmeye başladı. Gece gündüz çalışan Kozuva, dinamizmi ile dikkat çekiyor!

AK Parti ve MHP İttifakı`nın Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva etkisi iyiden iyiye hissedilmeye başladı. Henüz hafta başında siyaset arenasına giren Kozuva, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın dediği "Çerkezköy`ü Süleyman Kozuva gibi işin ehline verdik" sözünü adeta somutlaştırmaya başladı. Kozuva, gece gündüz demeden vatandaşlarla biraraya geliyor.

PAZARTESİ SAHAYA İNDİ

Cumhur İttifakı`nın AK Partili Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, hafta sonu yapılan aday tanıtımı toplantısının ardından pazartesi günü kurum ve kuruluş ziyaretleriyle sahaya inmişti. 31 Mart`a kadar yoğun bir tempo sergilemesi beklenen Kozuva, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ı ziyaretinde, "Bugüne kadar sen koştun. Artık koşma sırası bizde." demişti.

ARTIK KOŞMA SIRASI BİZDE

Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, pazartesinden itibaren STK ve kamu kurumlarının amir ve memurları ile birlikte vatandaşlarla biraraya geliyor.  Etkisini kısa sürede gösteren Süleyman Kozuva, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın sözlerine de adeta layık olduğunu gösteriyor. Kozuva, gece gündüz demeden Çerkezköylülerle biraraya gelirken, 1 Nisan`dan itibaren modern bir ilçe için çalışacağını söylüyor. Başkan Adayı Kozuva, sabaha karşı 3.00`da vatandaşlarla verdiği fotoğrafla dikkat çekti. Bu arada Kozuva ile birlikte gece gündüz çalışan MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz de, Cumhur İttifakı`nın seçimi zaferle tamamlayacağını söyledi.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ALTIN DOLANDIRICILIĞINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ