SENİN DANIŞMANIN PARASINI KİM ÖDÜYOR?

SENİN DANIŞMANIN PARASINI KİM ÖDÜYOR?

Bazı mitinglerinde Süleyman Kozuva`ya `İthal danışman` göndermesinde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay`a, cevap geldi.

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı AK Partili Süleyman Kozuva`dan ithal danışman çıkış! Vahap Akay`ı işaret eden Kozuva, " Bizim danışmanlarımızın parasını biz veriyoruz. Bu arkadaşımız 5 seneden beri Muğla`dan getirdiği danışmanın parasını Çerkezköy Belediyesi ödüyor."dedi.

MUĞLA`DAN GELEN DANIŞMANLARIN PARASINI KİM ÖDÜYOR?

Dünkü Fatih Mahallesi ve Kızılpınar Mahallesi mitinglerinde konuşan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, kendisine `İthal danışman` sözüyle yüklenmeye çalışan Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı CHP`li Vahap Akay`a, cevap verdi. Akay`ın hesap vermesini isteyen Kozuva şunları kaydetti:

"Bu arkadaşımız, ikide bir bizim danışmanlara takmış. Niye taktı onu da anlamıyorum. Bizim danışmanlarımız var mı? Var çok şükür! Allah onlardan da razı olsun. Sağ olsunlar var olsunlar. Bizim danışmanlarımızın parasını biz veriyoruz. Kazandık harcıyoruz. Peki bu arkadaşımız 5 seneden beri. Soruyorum cevabını versin. 5 seneden beri Muğla`dan getirdiği danışmanlar var. 5 seneden beri. Belediye Başkanı olduğundan beri. Muğla`dan gelen danışmanlar var. Bu Muğla`dan gelen danışmanların parasını kim veriyor? Lütfen açıklasın. Çerkezköy Belediyesi ödüyor arkadaşlar. Niye ikide bir soruyor. Senin danışmanlar senin danışmanlar. Çok şükür bende var ben harcıyorum. Peki ben bir şey daha soruyorum. Hep soruyorum da, hala cevabını alamıyorum. Diyorum ki 5 sene önce bu CHP başkanı seçimlere girerken ondan bundan bir şeyler topladı ve seçimlere girdi. Peki 5 seneden beri bu arkadaşımız 10 bin TL 12 bin TL maaş alarak, 700-800 bin TL`de bir para aldı. Doğru mu? Doğru! Peki şu anda harcadığı para 5 senede aldığı paranın üç dört katı olduğunu biliyor musunuz? Nereden bu para? Bu paranın hesabını vermesi gerekiyor. Ama hala bu paranın hesabını, harcadığı paranın hesabını ben alamadım. Siz duydunuz mu? Benim takip ettiğim mitinglerinde belki söylemiştir. Ben duymadım."



Anahtar Kelimeler:

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK