GÜNÜN FOTOĞRAFI HAYVANSEVERLERDEN

GÜNÜN FOTOĞRAFI HAYVANSEVERLERDEN

Dün gece aniden sokağa çıkma yasağı gelmesiyle birlikte başta fırınlar olmak üzere marketlere akın eden vatandaşlar alışveriş yapmaya çalışırken verdiği görüntünün ardından ÇEHAYSEV`de anlamlı bir sosyal medya paylaşımı geldi.

Çerkezköy Hayvanseverler (ÇEHAYSEV), dün gece iki gün sürecek sokağa çıkma yasağının ardından yaşanan tablonun ardından anlamlı bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, ekmeğe sımsıkı sarılan bir köpeğin fotoğrafı duygulandırdı.

Dün gece, korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile 30 büyükşehirde ve Zonguldak?ta bu gece 24.00 itibarıyla 2 günlük sokağa çıkma yasağı getirilmişti. Kararın açıklanmasının ardından 30 büyükşehir içerisinde yer alan Tekirdağ`da da vatandaşlar market ve fırınlara akın etti. İki saatlik kısa süre içerisinde fırınların önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların bu paniğinin ardından günün fotoğrafı ÇEHAYSEV`den geldi. ÇEHAYSEV sosyal medya hesabından paylaştığı bu fotoğrafla dünyayı kasıp kavuran korona virüs salgınıyla büyük bir imtihandan geçen insanlara `sokak hayvanları`yla ilgili farkındalık yarattı. Elleri diyebileceğimiz iki ön ayağıyla ekmeğe sarılmış bir köpeğin fotoğrafını paylaşan ÇEHAYSEV, bir de şu notu düştü: "Fırınlara koşanlar... Şimdi belki biraz olsun bizi anlarsınız."



Anahtar Kelimeler:

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM