DAMDA KENDİ KENDİNE OYNAYAN KÖPEK GÜLÜMSETTİ

DAMDA KENDİ KENDİNE OYNAYAN KÖPEK GÜLÜMSETTİ

Sokaklar boş kalınca bir evin çatısına çıkıp oradan çeşitli oyunlarla yalnızlığını gideren köpek, objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.

okağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından ilginç görüntülerde ortaya çıkmaya devam ediyor. Boş sokaklarda en ilginç görüntüleri de elbette, sokak hayvanları veriyor. Zaman zaman birbirleriyle boş sokakların tadını çıkartırken, rahat hareketleri zaman aman ise birbirleriyle yaptıkları oyunlar gazetecilerin objektiflerine yansıyor.

ÇATIYA ÇIKAN KÖPEĞİN HAREKETLERİ GÜLÜMSETTİ
Korona virüsle mücadele kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak`ta 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sonrası vatandaşlar evlerinden çıkmıyor. Kısıtlamada da ilginç bir görüntüye rastlanılıyor. Tekirdağ Malkara`da İhlas Haber Ajansı Muharibi Hüseyin Tayyar`ın objektifine de bir köpek damda yakalandı. Tek katlı bir evin çatısına çıkan köpek, burada kendi kendine oynarken objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi. Haliç Mahallesi?ndeki bir binanın çatısına çıkan köpeğin oyun oynayarak, havlaması gülümsetirken, "Sokağa çıkma yasağı gelince dama çıktı." espirisini akla getirdi.


 



Anahtar Kelimeler:

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM