ALEVİ SÜNNİ AYRIMINA HİÇBİR FANİNİN GÜCÜ YETMEZ

ALEVİ SÜNNİ AYRIMINA HİÇBİR FANİNİN GÜCÜ YETMEZ

Türkiye`nin çeşitli illerinde alevi vatandaşlara karşı yapılan çirkin olaylar sonrası Çerkezköy ve Kapaklı Ülkü Ocakları`ndan, Ehlibeyt Dergahı`na anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.

Çerkezköy ve Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanları Çerkezköy Ehlibeyt Dergahı Dedesi Seyyid Sinan Boztepe`yi ziyaret ederek son günlerde yaşanan çirkin saldırılara tepki gösterdiler.

HİÇBİR FANİNİN GÜCÜ YETMEYECEKTİR

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kemal Yazar ve Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Mert Bulut ülkü ocakları üyeleriyle birlikte Çerkezköy Ehlibeyt Dergahı`nı ziyaret etti. Ziyarette Türkiye`nin çeşitli illerinde alevi vatandaşlara karşı yapılan çirkin saldırıları kınayan Ülkü Ocakları Başkanları Yazar ve Bulut, "Hiç kimsenin alevi bir ailenin kapısını işaretlemesini kabul edemeyiz. Alevi kardeşlerimiz müsterih olsunlar. Ülkü ocakları olarak her zaman yanınızdayız. Türk Milleti`ni alevi, sünni diye karşı karşıya getirmeye hiçbir faninin gücü de nefesi de Allah`ın izniyle yetmeyecektir."dediler.

Dede Sinan Boztepe ülkücülerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, bu ayrımcılığa kimsenin gücünün yetmeyeceğini vurguladı.

 

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

SARAY 19 MAYIS’I UMUT KAPLAN İLE KUTLAYACAK

VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

BİLDİĞİNİZ BÜTÜN SINAVLARI UNUTUN

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI