BAŞKAN ALBAYRAK ASYAPORT LOJİSTİK YATIRIMI HİZMETE ALIM PROGRAMINA KATILDI

BAŞKAN  ALBAYRAK ASYAPORT LOJİSTİK YATIRIMI HİZMETE ALIM PROGRAMINA KATILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Asyaport Limanı üzerinden dünyanın her noktasına ulaştırılmasına imkân sağlayacak lojistik yatırımının hizmete alınması dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Anadolu`dan gelen yüklerin demiryolu ile Tekirdağ Asyaport Limanı üzerinden dünyanın her noktasına ulaştırılmasına imkân sağlayacak lojistik yatırımının hizmete alınması dolayısıyla düzenlenen programda konuştu.

Törene Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Milletvekilleri; İlhami Özcan Aygun ve Çiğdem Koncagül, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer katıldı.

TÜRKİYE`YE YENİ BİR DIŞ TİCARET KAPISI DAHA AÇTI

Başkan Kadir Albayrak programda yaptığı konuşmada, Tekirdağ`ı güzel günlerin beklediğini belirterek, "Marmaray`ın, Anadolu`yu Trakya`ya bağlaması, Türkiye`ye yeni bir dış ticaret kapısı daha açtı. Artık yükler demiryolu ile Tekirdağ Asyaport Limanı üzerinden dünyanın her noktasına ulaşıyor. İstanbul`un fethinin yıl dönümünü kutladığımız bu anlamlı günde, İstanbul üzerinden şehrimize getirilen yük vagonları artık dünyaya Asyaport sayesinde açılacak. Ülkemize, şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun." dedi.



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM