KAPAKLI`DA `O SENE BU SENE` HEYECANI!

KAPAKLI`DA `O SENE BU SENE` HEYECANI!

Kapaklı`da Mustafa Çetin rüzgarı esiyor. Cumhur İttifakı adayı Mustafa Çetin, daha önce iki kez aday olduğu Kapaklı Belediye Başkanlığı`nı bu kez kazanacağına inandı. Çetin`in sloganı `O sene bu sene` yaptığı seçim ziyaretlerinde kendini gösterdi...

Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, yoğun bir gündemle 31 Mart seçimlerine hazırlanıyor. Kapaklı`da `O sene bu sene` sloganı ile seçim kampanyasını başlatan Mustafa Çetin, rüzgarı esiyor. Çetin`in etrafında kenetlenen AK Parti ve MHP teşkilatları her gün kapı kapı dolaşarak, vatandaştan destek istiyor.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞTIRACAĞIZ

Kapaklı Belediyesi Cumhur İttifak Adayı Ak Partili Mustafa Çetin, daha önce girdiği seçimlerde küçük farkla kaybetmişti. İki kez Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan ve son seçiminde Demokrat Parti ile yüzde 1 gibi küçük farkla seçimi kaybeden Mustafa Çetin, bu kez AK Parti gibi güçlü bir parti ile `O sene bu sene` diyor. 1993`ten beri siyasette olan Mustafa Çetin, şu günlerde Kapaklı`da çalmadık kapı bırakmadı. İki hafta önce seçim startı veren Çetin, "Söz vermek kolay değil, ama ben söz veriyorum. Şimdi değişim ve gelişim zamanı. Ev ev, sokak sokak gezip, gönülden gönüle köprüler kurmaya devam ediyoruz. Kapaklı`mızın gönlünü fethetmeye geldik. Kapaklı`mızın değerli halkı ile her zaman el ele, gönül gönüle olmaya devam edeceğiz. 1 Nisan sabahında Kapaklı`mızı Gönül Belediyeciliği ile tanıştırmaya geliyoruz. Kazanan Kapaklı olacak."dedi.

DEMOKRAT PARTİNİN YÜZDE 1 MUSTAFA ÇETİN YÜZDE 33

Demokrat Parti`nin yüzde 1 oy aldığı bir dönemde Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan ve yüzde 33 oy alan Mustafa Çetin, şu günlerde heyecanlı bir şekilde hedefe yürüyor. Siyasi arenada tecrübesiyle Kapaklılılarla bir araya gelen Çetin, "AK Parti olarak Kapaklı`da büyük bir oy potansiyeline sahibiz biz. Anadolu`dan gelen halkımızın Recep Tayyip Erdoğan sevgisi çok büyük. Balkanlardan gelen vatandaşlarımızda da büyük bir sevgi var. Genel Seçimlerde sayın Cumhurbaşkanımız, yüzde 53 gibi bir oy aldı. Kaynakları iyi kullanacak, dürüst, ahlaklı bir yönetim için biz herkesin oyuna talibiz. Her düşünceden vatandaşımızın oyuna talibiz."dedi.

FIRINCILARLA BİRARAYA GELDİ

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, bu haftaya STK ziyaretleriyle başladı. Çetin, gündüz STK, akşamları ise ev ziyaretleri yaparken, sorunları dinliyor. Çetin son olarak Kapaklı`daki fırıncılarla bir araya geldi. Fırıncıların sorunlarını dinleyen Çetin, Belediye Başkanı olduğu zaman neler yapacağını anlattı.



TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK