Gündem

Gündem Haberleri

ŞEHİT ATEŞİ HAYATI DURDURDU

ŞEHİT ATEŞİ HAYATI DURDURDU

İdlib şehitlerinin ardından Tekirdağ`da planlanmış tüm programlar iptal edildi.

İdlip`te rejim güçlerinin saldırıcı sonucu şehit olan 33 askerin ardından Tekirdağ`a gelen 3 şehit haberi, il genelinde de bir dizi programı iptal ettirdi. Çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile STK`lar ve siyasi partiler önceden planlanmış tüm programlarını iptal etti.

HAYAT DURDU

İdlip`ten gelen şehit haberlerinin ardından Süleymanpaşa Belediyesi Şubat Ayı etkinliklerini iptal etti. Hem belediyeden hem de Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Şubat ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında bu akşam düzenlenecek Paşa Brass Konseri, İdlib?den gelen şehit haberleri dolayısıyla iptal edilmiştir. Milletimizin başı sağolsun." ifadelerine yer verildi.

Bir başka belediye olan Kapaklı`da da programlar iptal edildi. Kapaklı Belediyesi`nden yapılan açıklamada "Süriye`nin İdlib bölgesinde Kahraman Mehmetçiklerimize karşı gerçekleştirilen menfur saldırı nedeniyle 2 Mart Pazartesi günü düzenleyecek olduğumuz `Mahşer-i Cümbüş` tiyatro etkinliği iptal edilmiştir."denildi. Bu arada Kapaklı Belediyesi, vatandaşların cep telefonlarına gönderdiği mesajda ise, İdlip`ten gelen şehit haberleri üzerine, "Aziz şehitlerimiz ve ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle planladığımız açılış, kutlama ve tüm etkinlikler iptal edilmiştir. Milletimizin Başı Sağolsun. Halkımıza saygıyla duyurulur."açıklaması yapıldı.

SİYASET AKADEMİSİ İPTAL EDİLDİ

Bu arada, önceden belirlenen bir diğer program ise bugün (28 Şubat Cuma) başlaması günler öncesinden planlanan AK Parti`nin Siyaset Akademisi Programı oldu. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan tarafından yapılan açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Bugün saat 17.00`da yapılacak olan Siyaset Akademisi programı ileri bir tarihe ertelenmiştir."denildi.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY’DE EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR

EŞEKLE GEZİP KİTAP DAĞITIYOR

ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI