Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

BU FOTOĞRAF YUNAN VEKİLİN KÜSTAHLIĞINI ANLATIYOR

BU FOTOĞRAF YUNAN VEKİLİN KÜSTAHLIĞINI ANLATIYOR

Yunan milletvekilinin Avrupa Parlamentosu`nda Türk Bayrağı`nı yırtması, Kardak`a Türk Bayrağı`nı diken SAT komandolarının bu fotoğrafının paylaşıldığı yıl dönümünde gelmesi `Küstahlığı` anlatmaya yetti!

Yunan milletvekili loannis Lagos`un Türk Bayrağı`nı yırtma `Küstahlığı`nın nedeni,  Kardak Krizi`nin yıldönümünde Türk Bayrağı`nı kayalıklara diken Türk SAT komandolarının bu fotoğrafı ile ortaya çıktı.

Türkiye ile Yunanistan?ı 1996 yılında savaşın eşiğine getiren ve 31 Ocak?taki Kardak krizi SAT Komandolarımızın kayalıklara Türk Bayrağı`nı dikmesiyle sona ermişti. Yunanistan`ın geri atmasına neden olayın ardından Genelkurmay Başkanları da istifa etmişti.

Avrupa Parlamentosu`nda Yunan Milletvekili Lagos`un küstahlığının nedeni SAT komandolarımızın Türk Bayrağı`nı diktiği günü unutamaması oldu. Trakya`nın yakından tanıdığı Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin`in de aralarında bulunduğu SAT Komandoları, 24 yıl önce 31 Ocak`ta Kardak`a Türk Bayrağı`nı asmıştı. Dünden beri sosyal medyada Kardak`a Türk Bayrağı`nı diken SAT komandolarının bu fotoğrafı paylaşılıyor.

.



Anahtar Kelimeler:

SARAY 19 MAYIS’I UMUT KAPLAN İLE KUTLAYACAK

VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

BİLDİĞİNİZ BÜTÜN SINAVLARI UNUTUN

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI

ÖĞRETMENLERDEN MUHTEŞEM KONSER