Gündem

Gündem Haberleri

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, çıktı. Yeni sayımızın manşetinde, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş`ın, daha önce yaptığı `Mahkemeye gitmeyeceğiz` açıklamasına rağmen geri adım atması yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi 120. sayısı her zamanki gününde çıktı. Bu haftaki sayımızın manşetinde  AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş`ın iki hafta önce yaptığı açıklamalardan iki hafta sonra geri adım atmak zorunda kalması oldu.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 120. sayısı yine dopdolu! Gazetemizin manşetinde AK Partili Kamil Çetintaş`ın kendi partisinin belediye meclis üyelerinin verdiği karara muhalif hareket etmesi sonuç vermedi. `Çetintaş`ın çöküşü` başlığıyla verdiğimiz haberimizde AK Parti`nin ilçe Başkanı Kamil Çetintaş, hem kendi yönetimi hem de meclis üyeleri tarafından geri adım atmak zorunda bırakılması yer aldı. Detayları gazetenizde...

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla bu hafta bir kez daha okurlarımızla buluştu. Genç yazarımız Edanur Bursalı her zamanki gibi köşesinde okurlarımızla buluştu.  Selma Vazo`da yeni röportajı ile okurlarımızla buluştu.  Trakya Flaş Haber`in merakla takip edilen köşelerinden  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit  Albez haftanın yazısıyla okurlarımızla buluştu. 

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde.



Anahtar Kelimeler:

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK