TMS?DEN ÜYELERİNE İNDİRİMLİ YOLCULUK ANLAŞMASI

TMS?DEN ÜYELERİNE İNDİRİMLİ YOLCULUK ANLAŞMASI

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, şehirlerarası ulaşımda üyelerine indirimli yolculuk için Kale Seyahat ile anlaşması imzaladı.

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, Kale Seyahat ile indirim anlaşması imzaladı. Sendika üyeleri şehirler arası yolculuğu artık indirimli olarak Kale Seyahat ile yapabilecek.

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi?nde gerçekleştirilen imza törenine Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı ve Türk-İş Tekirdağ İl Başkanı Murat Koçak ile Kale Seyahat Genel Müdürü Mesut Küle katıldı. Küle ve Koçak?ın indirim protokolüne imza attığı törende Türk Metal Sendikası üyeleri yüzde 15 daha ucuza yolculuk yapma imkanı buldu. İmzanın ardından sendika Başkanı Murat Koçak,  ? Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubemiz ile Kale Seyahat arasında imzalanan anlaşma ile üyelerimiz ve birinci derece yakınları yüzde 15 indirimli seyahat edecektir. Tüm üyelerimize ve teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını dileriz. Ayrıcı Türk-İş Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın üyeleri de anlaşmadan faydalanabilecektir? açıklaması yaptı.



Anahtar Kelimeler:

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM