Gündem

Gündem Haberleri

MATMAZEL`DE NELER OLUYOR?

MATMAZEL`DE NELER OLUYOR?

Matmazel Güzellik Salonu, bayanlara bilinçli güzelleşmenin kapılarını aralarken, yaptığı indirim kampanyaları ile ertelediğiniz bakımlarınızı yapma imkanı sunuyor.

Matmazel Güzellik Salonu işletme sahibi Tuba Biryol, ?İlk önceliği insan sağlığı olan salonumuzda, kimsenin memnun kalmayacağı ya da zarar verebilecek hiçbir işlem uygulanmamaktadır.? dedi.

Matmazel Güzellik Salonu, bayanlara bilinçli güzelleşmenin kapılarını aralarken, yaptığı indirim kampanyaları ile ertelediğiniz bakımlarınızı yapma imkanı sunuyor.

Çerkezköy Atatürk Caddesi?nde uzun yıllardır hizmet veren Matmazel Güzellik Salonu işletme sahibi Tuba Biryol, ekim ayı cilt bakım kampanyasına yoğun ilginin olması nedeniyle kampanyanın kasım ayında da devam edeceğini söyledi.

 ?BB GLOW CİLT AYDINLATAN MEZOTERAPİ İŞLEMİDİR?

Kaliteli  hizmeti ile sektördeki yerini perçinleştiren Matmazel Güzellik Salonu işletme sahibi Tuba Biryol, cilt bakımı, lazer epilasyon, ağda, manikür-pedikür, kalıcı makyaj, dövme, kirpik perması, dermapen, kaş şekillendirme işlemleri ile hizmet vermeye devam ediyor. BB Glow Cilt Bakım Kampanyası`nın ekim ayında büyük ilgi gördüğünü gelen yoğun talep üzerine kasım ayıda kampanyanın  devam etmesinin kararını alan Biryol; ?BB Glow cilt aydınlatan mezoterapi işlemidir. 3 seans uygulandığı zaman 1 sene kalıcılığı var. Aydınlatma, renk tonu eşitliği ve parlaklık verir. Normal fiyatı 3 seans bin 500 TL olan BB Glow cilt aydınlatma mezoterapi işlemini ekim ayı bin TL kampanyalı fiyatı ile yapmıştık. Bayanların işlemlerden güzel sonuçlar alması ve kampanyanın devamını istemeleri üzerine kasım ayıda kampanyalı fiyatı ile hizmet vereceğiz? açıklamasını yaptı.

 

 

 



ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ALTIN DOLANDIRICILIĞINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ