MESTAN ÖZCAN İLE BAŞKAN MUSTAFA ÇETİN`DEN SOSYAL MEDYA PASLAŞMASI

MESTAN ÖZCAN İLE BAŞKAN MUSTAFA ÇETİN`DEN SOSYAL MEDYA PASLAŞMASI

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan`ın Büyükyoncalı Mahallesi`nden paylaştığı yağmur suyu ile dolu her tarafı çökmüş yolun fotoğrafına çehresini değiştirdiği Pınar Bulvarı`ndan fotoğrafla karşılık veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, iddialı konuşt

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, önceki gün Büyükyoncalı Mahallesi`nden paylaştığı bir yolun fotoğrafıyla birlikte Pınar Bulvarı`na dikkat çekerek, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin`e çağrıda bulundu. İddialı çıkış yapan Çetin`den cevap gecikmedi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ile Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin arasında sosyal medyada yaşanan paslaşma, gündeme oturdu. İl Başkanı Mestan Özcan, önceki gün sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak, AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Çetin`e çağrıda bulundu. Özcan, Saray ilçesine yaptığı ziyaret dönüşü, Büyükyoncalı Mahallesi`nde yönetim kurulundan arkadaşlarıyla birlikte asfaltı çökmüş, her tarafı çukur ve yağmur sularıyla dolmuş yolda çekildiği fotoğrafı paylaşırken, "Gecenin son fotoğrafı, bu şehrin insanına reva görülen yoldan. Kıymetli Mustafa Çetin Başkanım, Saray Büyükyoncalı sana yakın. Buraya bir gel Allah?ını seversen. Gel de Pınar Bulvarı?ndaki gibi yola asfalt nasıl atılır kısa bir özet geç."ifadelerine yer verdi.

TÜM İLÇELERİ AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan`ın bu çağrısına ertesi gün Pınar Bulvarı`nda çekildiği bir fotoğrafla karşılık veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, önümüzdeki dönemde Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçelerin AK Belediyecilik hizmetleriyle buluşturmak için çalıştıklarını söyledi. Çetin paylaşımında şu ifadelere yer verdi: " Sayın Başkanım `Değişen Kapaklımız` için gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarımızı aşkla sürdürüyoruz. İnşallah gelecek dönemde başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerimizde AK Belediyecilik hizmetlerinin nimetlerini halkımız ile buluşturmak için daha çok çalışacağız."

 

 



Anahtar Kelimeler:

KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU