UMKE PERSONELİNE İNGİLİZCE EĞİTİMİ

UMKE PERSONELİNE İNGİLİZCE EĞİTİMİ

UMKE Ekibine İngilizce Eğitimi projesinin uygulama sözleşmesini İl Sağlık Müdürü Dr.Ali Cengiz Kalkan ve TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin birlikte imzaladılar.

Trakya Kalkınma Ajansı 2021 Teknik Destek Programı kapsamında, İl Sağlık Müdürlüğülü  proje birimi tarafından hazırlanan Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Uluslararası Akreditasyon İçin UMKE Ekibine İngilizce Eğitimi projesinin uygulama sözleşmesini  İl Sağlık Müdürü Dr.Ali Cengiz Kalkan ve TRAKYAKA  Genel Sekreteri Mahmut Şahin  birlikte imzaladılar.

İmza töreninde Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr.  Mustafa Dönmez de hazır bulunmuştur. İl Sağlık Müdürü  Proje kapsamında Başvurusu yapmış bulunduğumuz  ingilizce eğitim ile umke gönüllülerinin uluslararası akreditasyona sahip bir çalışan olmasını sağlamak sonrasında ise bölgemizi uluslararası arenada temsil edebilmelerini kolaylaştırmak amacıyla hazırlandığını toplamda eğitimi Sağlık Müdürlüğüne bağlı UMKE ulusal medikal kurtarma ekibinde görev alan 12 sağlık personelinin  96 saat süre ile  alacağını belirterek eğitimin ilimize ve çalışanlarımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.



TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK