İKİNCİ HAFTA BOL GOLLÜ GALİBİYET

İKİNCİ HAFTA BOL GOLLÜ GALİBİYET

İkinci Amatör Lig D grubunda mücadele veren Samsunlular Yaşar Doğuspor ligin ikinci haftasında gol olup yağdı. Samsunlular Yaşar Doğuspor, Pınarçaspor`u 10-2 yendi.

Tekirdağ İkinci Amatör Ligi D Grubu`nda Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kapaklı Temsilcisi Pınarçaspor`u ikinci haftada 10-2 yendi.

Ligin ikinci haftasında bol gollü bir galibiyet alan Samsunlular Yaşar Doğu Spor`da transferler meyvesini verdi. Sezona yeni transferlerle giren ancak ilk hafta karşılaşmasında Çerkezköy`ün bir başka takımı Kızılpınar Uzayspor`a 4-2 yenilen Samsunlular Yaşar Doğu Spor, haftayı bol gollü galibiyetle kapattı.

BOL GOLLÜ GALİBİYET MORAL OLDU

Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak, maçın ardından yaptığı açıklamada, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Kavlak "Belediyeden 1 lira almadan çok zor şartlar altında kurulan bu takım sadece ve sadece kendi başarımızdır. Ayrımcılık sporda olmamalıydı ama bizi sahaya çıkarmamak için ellerinden geleni yapsalar da  biz yine buradayız. Kimse bu gençlerimize çelme takamaz. Bu sonuç, takımımıza iyi bir moral olmuştur."dedi.



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ALTIN DOLANDIRICILIĞINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA