HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

TRAKYA FLAŞ HABER`İN 30. SAYISI ÇIKTI

TRAKYA FLAŞ HABER`İN 30. SAYISI ÇIKTI

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı bugün çıktı. Haftanın manşetinde Çerkezköy Belediyesi`ndeki ruhsat dolandırıcılığının suçlanan müteahhitleri var!

Trakya Flaş Haber Gazetesi, her zamanki gibi gündemdeki konuları sütunlarına taşıdığı yeni sayısını çıkardı. Yeni sayıda bir aydan buyana gündemdeki sıcaklığını koruyan Çerkezköy Belediyesi`ndeki `Ruhsat dolandırıcılığı` yine manşette!

Yeni sayısı bugün çıkan Trakya Flaş Haber`de bu kez müteahhitler ya da ruhsat sahibi diye suçlananlardan biri Salih Azbay`ın açıklamaları var.  Okurlarımız hatırlar, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bir ay önce ilk olarak yaptığı açıklamada müteahhitleri suçlamış, `dışarıdan birileri içeriden de var mı yok mu ben bilmem. Ama şüphelendiklerim var` diyerek topu ruhsat sahiplerine atmıştı. İşte o ruhsat sahiplerinden biri hem de zaman zaman imalı olarak yine Başkan Akay tarafından AK Partililiği ile özdeşleştirilmeye çalışan Salih Azbay konuştu.

Bu arada bir kez daha Belediye`deki ruhsat dolandırıcılığına karıştığı iddia edenlerin sayısında değişme oldu. Geçtiğimiz hafta iki yeni isim ortaya atarken, bu hafta bunun birisi resmileşti. Belediye`de çalışan adı ruhsat dolandırıcılığı ile anılarak şüpheliler dosyasına ismi yazılanların sayısı 5`ten 6`ya yükseldi.  

Bu haftada yeni köşe yazılarıyla Trakya Flaş Haber Gazetesi, okurlarıyla buluştu. Tam 4 yazarımız, farklı konularda yazmaya devam ediyor. Eğitimci yazarımız Mehmet Demirbaş, `Sıcak Yuvam` başlığı ile kaleme aldığı yazılara `izinli` olması nedeniyle bu hafta ara verdi. Minik Yazarımız Edanur Bursalı ve Eylül Özbey Trakya Flaş Haber Gazetesi okurlarıyla buluştu.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız tüm bayilerde...

 

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

MESKUN MAHAL TATBİKATI NEFES KESTİ

YILIN ENLERİ 2023

HAFTAYA AÇIKLIYORUZ