BAŞKAN AKAY’DAN BAKIM EVİ ZİYARETLERİ

 BAŞKAN AKAY’DAN BAKIM EVİ ZİYARETLERİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Ramazan Bayramı öncesinde bakımevi sakinlerini ziyaret ederek gönül aldı.

Ramazan Bayramı öncesi Özel Trakya Bakım Merkezi ve Özel Yonca Bakım Evi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Vahap Akay, buralarda kalan engelli ve yaşlıların Ramazan Bayramını kutlayarak, sohbet edip, çeşitli hediyeler verdi.

Fatih Mahallesi Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi üzerinde bulunan Trakya Bakım Merkezi ile Özel Yonca bakım Evi’ni ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, burada kalan yaşlı ve engelli vatandaşlarımız ile sohbet ederek, yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutladı.

SAĞLIK VE AFİYET DİLİYORUM

Bakım Merkezi’nde kalan vatandaşlarımız ile sohbet eden ve çeşitli hediyeler veren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bakım Evlerinde kalan yaşlı ve engelli büyüklerimizin yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutluyor, sağlık, sıhhat ve afiyet temenni ediyorum.” dedi.

NİCE BAYRAMLARA

“Bakım Merkezi’nde kalan yaşlılarımız bizler için çok değerli ve her zaman yanlarındayız” diyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sizlerin her zaman yanınızdayız. Bir isteğiniz, dileğiniz olursa bizimle irtibat kurmanız yeterli. Hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Sağlık, huzur içinde nice bayramlar diliyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN BAKIM ZİYARETLERİ

KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU