Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

LGS 1’İNCİSİNE BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ

 LGS 1’İNCİSİNE BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ

LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak tam puan alıp Türkiye 1’incisi olan Duru Doğa Yıldıran’a, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, bilgisayar hediye etti.

Çerkezköy’den LGS (Liselere Geçiş Sınavı) 1. olan Özel Çözüm Akademi Ortaokulu Öğrencisi Duru Doğa Yıldıran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından ödüllendirildi. 

 

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan Özel Çözüm Akademi Ortaokulu öğrencisi Duru Doğa Yıldıran’ı kabul etti. Özel Çerkezköy Çözüm Akademi Okulları Genel Müdürü Demet Kurucu ve Okul Müdürü Hüseyin Çakıroğlu ve ailesi ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü ziyaret eden başarılı öğrenci Duru Doğa Yıldıran için pasta kesildi. LGS şampiyonu öğrenciye bilgisayar hediye eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, tebrik etti. Milli Eğitim Müdürü Gümüş, “Yaşattığı bu büyük gururdan dolayı öğrencimizin üzerinde emeği olan ailesini, okul yöneticilerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.



Anahtar Kelimeler: ’İNCİSİNE BİLGİSAYAR HEDİYE

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

SARAY 19 MAYIS’I UMUT KAPLAN İLE KUTLAYACAK

VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

BİLDİĞİNİZ BÜTÜN SINAVLARI UNUTUN

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI