ÖMER KARADENİZ: KAZANAN İŞ İNSANIMIZ VE BÖLGE TİCARETİ OLACAK

 ÖMER KARADENİZ: KAZANAN İŞ İNSANIMIZ VE BÖLGE TİCARETİ OLACAK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) Yönetim Kurulu Başkan Adayı Ömer Karadeniz, 12 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan oda seçimleri öncesi üye ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Ekibiyle birlikte Saray’a adeta çıkarma yapan Yeşil Liste’nin Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Adayı Ömer Karadeniz, sıkılmadık el bırakmadı.  Ziyaretlerde projelerini anlatan Karadeniz, “Saray ilçemiz bugüne kadar maalesef odadan yeterince hizmet alamadı. Hem Saray ilçemiz hem de diğer ilçelerimiz olan Kapaklı ve Çerkezköy Yeşil Liste iktidarında hak ettikleri hizmetleri eşit bir biçimde alacaklar. İnşallah kazanan Yeşil Liste olacak, kazanan iş insanımız ve bölge ticareti olacak.” dedi.


“HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Karadeniz ve ekibi, Saray ziyaretinde ilk olarak Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özen’i ziyaret etti. Kendilerini ağırladığı için Başkan Özen’e teşekkür eden Karadeniz, “Göreve geldiğimizde diğer odalarımızla da iş birliği içerisinde olacağız. Odayı uzaktan kumanda ile başkalarının güdümünde değil iş insanlarımızla, sanayicimizle hep birlikte yöneteceğiz.” diye konuştu.
“SARAY ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRDÜ”
Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası ziyaretinin ardından çarşıda esnaf ziyareti yapan Karadeniz, esnafın. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'ndan beklentilerini, istek ve önerilerini dinledi. Ziyarette projelerini de anlatan Karadeniz, “Bölgemizde ara eleman sorununa çözüm üretmek için 3 ilçemizde Mesleki ve Teknik Lise yapacağız. Bu kapsamda Saray ilçemize bir Mesleki ve Teknik Lise kazandıracağız. Ayrıca üyelerimizin oda hizmetlerinden daha hızlı faydalanabilmeleri ve zamandan tasarruf kazanmaları için Saray’a bir hizmet bürosu açacağız. Saray bugüne kadar maalesef oda tarafından üvey evlat muamelesi gördü. Bizim dönemimizde tüm ilçelerimiz hizmetlerimizden faydalanacak. Hizmet konusunda hiçbir ilçemizi bir diğerinden ayırt etmeyeceğiz. Tüm paydaşlarımıza eşit şekilde hizmeti dağıtacağız.” dedi.
“ÜZÜLEREK DUYUYORUZ”
Seçimler yaklaştıkça üyeler üzerinde baskının arttığını belirten Karadeniz, “Üyelerimizin oylarına ipotek koyan bazı uygulamaların yapıldığını üzülerek duyuyoruz. Üyelerimiz adına yetki belgeleri alınıyor. Bu uygulamalara son verilmeli, üyelerimiz hür iradeleriyle oylarını kullanabilmelidir.” dedi.
“KAZANAN BÖLGE TİCARETİ OLACAK”
Yıllardır esnafla, iş dünyasıyla iç içe olduğunu, ilk defa sahaya inmediğini ifade eden Karadeniz, “Yıllardır bölge esnafımızla iç içeyiz. İyi günde kötü günde her zaman esnafımızın, tüccarımızın yanında olduk. Sahadan gelen, sahada olan biri olmanın faydasını görüyoruz. Ziyaretlerimizde esnafımız bizi oldukça sıcak karşılıyor. Bu özelliğimizin sandığa yansıyacağını ve sandıktan başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. İnşallah kazanan Yeşil Liste olacak, kazanan iş insanımız ve bölge ticareti olacak.” ifadelerini kullandı.



ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ALTIN DOLANDIRICILIĞINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ